Spring til indhold

SJÆLEN´S UENDELIGE REJSE

SJÆLEN´S UENDELIGE REJSE

Skrevet af Birger Grandahl

Vi lever i en fantastisk tid, en tid der bærer kimen til at give mennesket et HÅB der ikke kun bygger på blind tro, men på cutting edge VIDENSKAB.

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion
H:O:P:E. – (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion.

Det er også en afgørende tid. Afgørende på den måde, at den bærer muligheden for menneskets udslettelse eller menneskets opstigen til et højere bevidstheds niveau og udviklings trin.

Afgørelsen beror på hvad vi vælger at se som vores virkelighed.

Det er vigtigt at vi forstår følgende:

  1. DET vi forstår som mennesket, er i virkeligheden TO TING. Faktisk er DET en forkert betegnelse for den ENE er en TING men den ANDEN er absolut ikke en ting, for TING har en fysisk manifestation og den anden del af mennesket er IKKE af fysisk karakter, men af åndelig karakter.
  2. Den del af mennesket, der er af IKKE fysisk, men åndelig karakter, KAN IKKE DØ! Død er en abstrakt tanke der ikke giver mening, som er blevet født af den del af mennesket der er FYSISK og derfor oplever en fysisk krop der forgår.
  3. Den IKKE fysiske del af os har ALTID været der, og VIL ALTID være der. Den var der FØR BIG BANG og den vil være der længe efter, at dette fysiske univers er forsvundet, for det er et væsen af REN ENERGI (KILDE ENERGI) og det kan ikke skabes, ikke ødelægges, men KUN skifte tilstand.

Menneskets største problem: er vores begrænsede måde at tænke på. Når vi ser på os selv i spejlet, ser vi KUN vores krop, men kroppen er kun en brøkdel af DET der er mennesket. Og kroppen er det ENESTE der kan forgå.

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion
H:O:P:E. – (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion.

Der er uendeligt meget mere, ved det at være menneske, end blot den fysiske krop, og det er DET vi må forstå, for at opnå den oplysthed, der vil give os DET håb der langt overstiger NOGET håb NOGEN religion nogensinde har kunne give os.

Ser du! DET vi ser i spejlet (og som for mange er det ENESTE, der bliver opfattet som os) er en illusion. Det er faktisk DET ENESTE DER IKKE ER DER! Det er et hologram som er blevet skabt for at kunne opleve og deltage i et fysisk univers.

DET DU SER I SPEJLET ER IKKE DIG! Det du ser i spejlet er det holografiske hylster, du bruger til at kunne opleve det fysiske univers, så når du ser på dig selv i spejlet, skal du kigge dybere, længere ind og meget længere ud.

SE! Se nu på dig selv med mine øjne: Se med øjne der kan se den energi DU og JEG og alle andre er skabt af. Nogle mennesker KAN endda se denne energi, men SELV DA! Kigger de med begrænsede øjne og tanker. De siger de kan se menneskets aura, og det er en vanvittig begrænset tankegang, for DET DE KAN SE er SELVE MENNESKET!

Fra Hjertet i et menneske strømmer der energi der kunne forsyne planeten med lys og varme til evig tid, fra hjertet i et menneske strømmer der energi, der svarer til energien i ALLE SOLE i hele mælkevejen, og på trods af det, ser vi kun kroppen, når vi kigger i spejlet

Omkring kroppen på et menneske, er der et lokalt energifelt, der indeholder ALT hvad der definerer det enkelte menneske. Dette felt af elektro-magnetisk energi indeholder ALT hvad du nogensinde har oplevet, det indeholder det BLUE-PRINT der har skabt dig og kontinuerligt skaber dig, og det indeholder ALT hvad der skal til, for at holde DIG sund og rask for altid. Dette felt er OGSÅ EN DEL AF MENNESKET, vi kender feltet under navnet: DET MENNESKELIGE SIND, og det strækker sig MINDST 3 meter ud fra kroppen (sikkert mere) og det er forbundet med et langt større felt.

 

Og der er MERE ved det at være menneske: hvis vi kigger indad vil vi finde en energi der langt overstiger det lokale felts energi i intensitet og vitalitet. For nyligt har man fundet STEDET HVOR SJÆLEN BOR! Der er områder i menneskets hjerne (som bliver kaldt micro-tuberne) som har en funktion, der BINDER sjælen til mennesket og det fysiske univers, via noget man kalder ”kvante-gravitet” og som først giver slip, når DET vi kalder (og opfatter som) den fysiske død indtræffer

Den energi der bor i disse micro-tuber, er så stærk at universet blegner ved sammenligning, og det er DENNE ENERGI DER ER DIG! Eller en del af dig, for DU er så uendelig stor, at kun en lille bitte DEL AF DIG kan være der, og resten af dig er et helt andet sted.

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion
H:O:P:E. – (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion

Når DET holografiske billede, der udgør din krop og som er en illusion Ikke tjener sit formål mere og forgår. Så slippes DU FRI fra disse micro-tuber og så vender DU tilbage (eller den del af dig der er blevet beriget med det ego, du opfatter som dig) så vender DU tilbage til det IKKE FYSISKE univers, som er dit RIGTIGE HJEM, simpelt hen fordi det er det ENESTE der ER der, hvor du kan vælge at BLIVE, eller vende tilbage til det fysiske univers i en NY INKARNATION.

Så næste gang du ser på dig selv i spejlet, så åbn dine øjne, dine tanker og dit sind og SE DIG SELV for DET DU ER! Du er et uendeligt væsen, som ALTID har været der, som ALTID VIL være der, og DET du kan se med dine fysiske øjne KUN er det fartøj, du har valgt at bruge, til at opleve et fysisk univers, som på INGEN MÅDE er dit hjem, men blot EN OPLEVELSE du har valgt at deltage i, ligesom når vi som mennesker, for en tid vælger at opleve en kort ferie på Maldiverne.

DET DER ER DIG! Kan ikke dø, din krop kan forgå, men DET er IKKE DIG! DET! du kan se i spejlet, kan ophøre med at fungere, fordi det har udtjent sit formål. MEN DET ER IKKE DIG! For at finde DIG! Er du nødt til at kigge BREDERE! DYBERE! Og med øjne der IKKE er fysiske, for DET DER ER DIG, er af et univers, der ikke umiddelbart kan ses, af det fysiske øje.

DU KAN IKKE DØ! Døden er en illusion mennesket har skabt, fordi vi TROR at den fysiske krop er os! Vi TROR vi er en KROP med en sjæl. INTET er mere forkert, for vi er en SJÆL med en krop.

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion
H:O:P:E. – (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion

Følg Birger Grandahl her på Facebook

Har du en go' kommentar?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder