Spring til indhold

Behandler Avilou Sephoura Eveliina Søby

Bevidsthedsterapeut og spirituel guide

 

Bevidsthedsterapeut og spirituel guide

Mit navn er Avilou og jeg er 32 år. Jeg bor på Vestsjælland sammen med min kæreste og vores norske skovkat, Deva.

Jeg har altid haft en meget stærk forbindelse til det spirituelle og allerede som teenager fandt jeg ”hjem” i de hedenske og nordiske traditioner, som jeg har studeret, praktiseret og ladet mig inspirere af på forskellige vis de sidste ca. 20 år af mit liv.

Jeg har altid været en nysgerrig og videbegærlig sjæl, og det har ført mig vidt omkring indenfor det spirituelle, alternative og holistiske felt. Mit kald til at hjælpe andre har altid været stærkt, hvorfor jeg oprindeligt uddannede mig til socialrådgiver.

Jeg oplevede dog at rammerne her var for snævre til at rumme mit spirituelle og holistiske livssyn, hvorfor jeg senere tog kurser i både kropsterapi (læs om BevidsthedsBerøring her) samt uddannede mig til yogalærer.

Uddannelser som alle udviklede mig dybt som menneske og terapeut. De største kvantespring i min udvikling skete dog under uddannelsen til Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut på Tobias-skolen som jeg afsluttede i sommers (læs om skolen og uddannelsen her).

Men min rejse har ikke udelukkende bestået af udvidende og smukke oplevelser. Jeg har mærket på egen krop hvordan det er at lide af angst og PTSD, og jeg har derfor den største respekt for det mod det kræver at se både sit lys og sit mørke i øjnene på vejen til healing.

Jeg har erfaret på egen krop og gennem de mennesker jeg har mødt både privat og professionelt, at kroppen har hukommelse og bærer på alt hvad vi har været udsat for, hvilket er grunden til at jeg inddrager kroppen kontinuerligt i mit arbejde med både mig selv og andre.

Jeg tror på at det meste lidelse kan føres tilbage til et ureguleret nervesystem og stagneret energi i krop og sind. Som jeg ynder at sige: Vejen hjem går gennem kroppen! Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp jeg har fået undervejs på min egen rejse og jeg ved derfor hvor essentielt det er at vi rækker ud og tager imod hjælp.

Jeg vil derfor også elske at guide dig på vejen til et mere helt, integreret og bæredygtigt liv i samklang med den du dybest set er! Udover at jeg tager imod 1:1 klienter, afholder cirkler og workshops, er jeg frivillig guide hos Healing Rejser.

Jeg ser frem til at møde dig og være med på din rejse.

I ydmyg kærlighed,

Avilou

CV

 • 2010 Uddannet socialrådgiver ved Metropol Frederiksberg.
 • 2011 Påbegyndt kurser i Bevidsthedsberøring.
 • 2012 Udannet 200-timers Yoga Alliance certificeret Yogalærer ved Hamsa Yoga Studio.
 • 2013 10-timers Yoga Terapeutisk Træning ved Hamsa Yoga Studio Kontor-Yoga Uddannelse ved Britt Mellergaard.
 • 2015 Workshop i Traumesensitiv Yoga ved David Emerson 100-timers Yin Yoga overbygning ved Sattva Yoga Påbegyndt 4-årig Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut ved Tobias-skolen.
 • 2016 45-timers Yoga Alliance certificering i Pranic Healing.
 • 2017 Inner Moon Movement Yoga & Life Force Nutrition for Women 2 dags-kursus ved Dona Tumacder-Esteban Magic of Sound (the yoga of sound) workshop ved Anandra George 40-timers efteruddannelse i undervisningsmetoder, asana teknik og sekvensering ved YogaPlace by Hrönn.
 • 2019 Færdiguddannet Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut ved Tobias-skolen Klangworkshop ved Jane Winther 100-timers kursus i Neuropatologi og Psykosomatik ved Janet Stones 20-timers online ”Chanting 101”-kursus Kursus i at facilitere cirkler ved Carina Lyal.

Samklang – indre og ydre bæredygtig vibration

FIND OS

Adresse
Kåltoften 8
4540 Fårevejle

Tider
Mandag—fredag: 10:00–17:00
Lørdag & søndag: Lukket

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside og vil du med på listen så se priser og medlemskaberne her.

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

 • Find kurser
 • Find uddannelser
 • Find skole
 • Find webshops
 • Find foreninger
 • Find spirituelle rejser
 • Find butikker
 • Find Arrangementer
 • Find Messer
 • Find opskrifter

og vil du med på listen så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen 

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder