Spring til indhold

Find alt om Spiritualitet

Side 1 af 2 (næste)

Søg efter og find behandlere inden for et behandlingsområde, udvælg dem i dit postnummer område og se tekst eller video præsentationen af dem og deres klinik.

Find behandler funktionen

De tilknyttede alternative behandlere, terapeuter og spirituelle vejledere og andre, har deres webshop her hos os og vi sørger for at sælge deres malerier, smykker, krystaller og andre produkter. Søg her i listen over tilknyttede webshops.

Find alt om Spiritualitet
Se spriser på blandt andet medlemskaber.

Find alt om Spiritualitet
Vær med til at gøre dette virkeligt.

Søg efter behandlere og deres fysiske butikker inden for et behandlingsområde, udvælg dem i dit postnummer område og se tekst eller video præsentationen af dem og deres klinik.

Søg efter de foreninger på de forskellige behandlingsområder.

Find alt om Spiritualitet
Find Spirituelle rejser og bliv inspireret.

Find krystaller og en beskrivelse på dem

Find spirituelle steder rundt om i verden

Find spirituelle foredrag

Find messer i danmark.

Find spirituelle citater

Find arrangementer af spirituel karakter

Find alt om Spiritualitet

  • Terapeuter
  • Vejledere
  • Skoler
  • Uddannelser
  • Kurser
  • Rejser
  • Foreninger

Find alt om Spiritualitet – Kan også være at finde Veganske opskrifter der afbalancerer kroppens energifelt ud fra de helsemæssige perspektiver.

Eller at få lagt en kostplan det har fokus på kroppens Chakra afbalancering

Jeg ser mennekset som fysisk, men i lige så høj grad som et energifelt der reagerer på påvirkninger fra andre energifelter. Om det er mennesker, dyr, planter eller planeternes baner, kommer i mit syn på verden, ud på et og samme.

 

Spiritualitet

Mit, Claus Sylvest Ishøy’s syn på spiritualitet er alt hvad der har med det ikke fysiske at gøre.

Spiritualitet er alt fra religion til det okulte, Det kan være båre positivt og negativt. Når jeg beskuer den fysiske verdenen er det en verden der er af ren energi. Hvis man kan sige det om noget fysisk.

Et univers af energi

Vores univers og alt det der er i det, er som udgangspunkt ren energi og bliver først en fysisk masse når nogen har en entension eller en tanke om noget fysisk.

Der hvor jeg synes det er spændende er når vi kan binde det spirituelle eller det åndelige, sammen med vores fysiske univers og kan forklare, hvorfor der må være en entitet uden for vores fysiske univers. For hvis der ikke var det, ville vi ikke have et fysisk univers, der ville kun være ren energi.

Flere universer / dimensioner?

Men “vores” univers kan og gør det højest sansynligt også, bestå af flere universer eller dimensioner om man vil. Vores fysiske os opfanger bare ikke eksistencen af de andre. Det er ikke helt korrekt nogen gør, men de fleste af os gør ikke. Men bare fordi vi ikke opfanger “noget andet fysisk” er det ikke ensbetydende med at det ikke eksistere.

Der er rigtig mange områder inden for den alternative verden og jeg mener at alle har deres eksitenseberettigelse. Det er mere et spørgsmål om, for brugerne af de ydelser der bliver tilbudt, passer til den enkelte og dennes behov.

Når jeg tænker tilbage har jeg altid været tiltrukket af det ikke fysiske, det spirituelle. Jeg har bevæget mig rundt om i de forskellige områder af den spirituelle verden og som jeg ser det og som sikkert mange andre også gør, så ender vi altid ud i at det er energier eller vibrationer/bølger af energi, vi arbejder med. 

Kvantefysik

Jeg stødte på kvantefysik for nogle år tilbage gennem en god ven, der kunne forklare denne videnskab i et forståeligt sprog. Og for mig forklare den meget præcist den fysiske del at vores eksitense og den giver migen rød tråd igennem hele den alternative verden og alle de forskellige religioner.

Bloggen

Jeg vil hen ad vejen skrive lidt mere om mine tanker og mit syn på det spirituelle i bloggen. Men med de ord her ville jeg bare, på min måde pointere at det spirituelle spænder vidt og jeg vil med Det Spirituelle Mødested gerne samle det hele under et tag eller i hvert fald så meget som muligt.

Et spirituelt univers

Siden her skal være din indgang til at finde det du søger inden for det spirituelle. Du skal føle du er på en kæmpe stor spirituel messe der har det hele og du går rund og kan få lov at prøve lidt af hvert og føle lidt på de forskellige områder og mærke efter om det er noget for dig og om du vil vide mere om og måske grave lidt dybere i i netop det område.

Sharing is carring

Alle de tilknyttede behandlere og de skoler de er uddannet på, vil have en præsentation af sig selv her inde på Det Spirituelle Mødested med tekst, billede, lyd og video. Så kan du om bruger bedre få en føling for hvem der kan hjælpe dig med det du lige nu har brug for.

Har du et område du gerne vil have mere kendskab til så kan du evt. sende mig en beksed eller hvis du selv ligger inde med viden om noget andre kan have gavn af, Så må du gerne dele det med alle os andre.

Aloe vera har været kendt i mange tusinde år og er en plante der bruges til meget. Den drikkes som en juice og bruges i creme. Den har en gavnlig effekt på lindring af mange symptomer.

Aloevera Portal Danmark er en af danmark førende forhandlere af produkter baseret på Aloe vera. Det er 100% naturlig og miljø rigtig produceret.

Se mere ved at kikke på her.

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder