Spring til indhold

Marine Collagen

Marine Collagen

Japansk Lifting - Det Spirituelle Mødested
Japansk Lifting – Det Spirituelle Mødested

Efterhånden som flere kollagenprodukter dukker op på markedet, undrer du dig måske over, hvad forskellene er mellem kollagentyperne 1, 2 og 3? Og hvilken type kollagen er den rigtige for dig?

Her er en hurtig oversigt over de forskellige typer kollagen:

 • Type 1 kollagen: Minimerer fine linjer og rynker og forbedrer hudens elasticitet og fugt. Det hjælper ikke kun med at genopbygge dine muskler, øjne, knogler og rygsøjle, det er også godt til at styrke dine negle og hjælpe dig med at vokse stærkere, tykkere hår. Type 1 -kollagen er mest udbredt i havkollagen.
  Nogle af de bedste kilder kan du finde i listen over webshops, her på Det Spirituelle Mødested.
 • Type 2 kollagen: Udgør den største del af proteinmolekylerne i dit brusk og bindevævet, der beskytter dine knogler i leddene, i dine rygskiver og dine øjne, hvilket gør det til en stærk måde at understøtte din generelle sundhed. Nogle af de bedste kilder kan du finde i listen over webshops, her på Det Spirituelle Mødested.
 • Type 3 Kollagen: Findes i store mængder i dine tarme, muskler, blodkar og livmoderen. Det bruges oftest med type 1 kollagen, til tarmheling og til at forbedre hudens elasticitet og fugt. Find din webshop og din kilde til type 1 og 3 kollagen.

  Læs videre for at få øje på fordelene ved kollagen type 1, 2 og 3, og hvilke kilder der er bedst for din hud, din tarm og dine led.

Marine Collagen

KOLLAGEN

Hvordan kollagen er forskellig fra andre proteiner!
Kollagen er det mest rigelige protein i din krop og udgør omkring 30% af din krops samlede proteinmolekyler. Dette giver mening – kollagen er bindevæv, hvilket betyder, at det udgør de ting, der holder dine dele på plads – knogler, sener, ledbånd og hud.

Din krop laver sine egne kollagenmolekyler, men denne produktion begynder at bremse, når du bliver ældre, hvilket resulterer i nedbrydning af væv, vi forbinder med at blive ældre – rynket, slap hud og svagere, smertefulde led.

Den gode nyhed er, at du kan vedligeholde og genopbygge kollagen med visse fødevarer og kollagentilskud af høj kvalitet.

Sådan danner du nyt kollagen
Din krop danner kollagenproteiner fra aminosyrerne prolin, glycin og hydroxyprolin. Alle disse aminosyrer kommer fra mad, men nogle er sværere at finde end andre. Hydroxyprolin findes for eksempel næsten udelukkende i kollagen fra animalske kilder. Så hvis du vil danne nyt kollagen, skal du sørge for at få disse specifikke aminosyrer fra mad eller kosttilskud.

Det viser sig, at der er mindst 16 forskellige typer kollagen, men 80-90% af kollagenet i din krop består af type 1, 2 og 3. Hver af disse tre typer kollagen har hver deres job i kroppen og kan komme fra lidt forskellige kilder.

Type 1 kollagen fordele og hvor man finder det

Type 1 kollagen

Denne type kollagen er det mest udbredte i menneskekroppen. Du kan finde type 1 kollagen i dine øjne, hud, sener, knogler og tænder. Selvom det er fantastisk til at genopbygge dine muskler, øjne, knogler og rygsøjle, er det berømt for at minimere fine linjer og rynker og forbedre hudens elasticitet og fugt. Det er også godt til at styrke dine negle og hjælpe dig med at vokse stærkere, tykkere hår.

Der er meget synergieffekt, når det kommer til fordelene ved type 1 og 3 kollagen, så du finder ofte produkter, der indeholder begge dele. Marine Collagen, der stammer fra bæredygtige fiskebestande af bla. Torsk og Sej, og er imidlertid særligt rig på type 1-kollagen, hvilket gør det til det bedste valg for dem, der specifikt søger fordelene ved type 1.

Type 1 og 3 er bedst til at helbrede tarmvæggene, og type 1 -kollagen fra marine kilder er især god til at helbrede de tætte indsnævringer i din tarmkanal.

Den bedste kilder til type 1 kollagen:

Marine kollagen (til høje koncentrationer af type 1 kollagen)

Zoneterapi - Det Spirituelle Mødested
Zoneterapi – Det Spirituelle Mødested

Type 2 kollagen fordele og hvor man finder det

Type 2 -kollagen

Dette kollagen type udgør et flertal af proteinmolekylerne i dit brusk – bindevævet, der beskytter dine knogler ved leddene. Du finder også type 2 kollagen i store mængder i dine rygskiver og dine øjne.

Forringelse af brusk forårsager meget ledsmerter, så dette er kollagentypen kendt for at hjælpe med fælles sundhed.

Vent ikke til dine led gør ondt! Type 2-kollagen kan hjælpe med aktivitetsrelaterede ledsmerter og betændelse.

Type 3 kollagen fordele og hvor man finder det

Type 3 -kollagen

Denne type kollagen er den næststørste type der findes i din krop. Du kan finde det i store mængder i dine tarme, muskler, blodkar og livmoderen. Det bruges oftest med type 1 kollagen til tarmheling og til at forbedre hudens elasticitet og fugt.

Hvilken type kollagen er den rigtige for dig?

At vælge den bedste type kollagen til dig kan opdeles i to enkle trin:

 • Trin 1: Identificer dine specifikke sundhedsmål
  For at bevare hudens elasticitet og hydrering og for sunde øjne, knogler og sårheling: Prøv 1-2 portioner dagligt af Marine Collagen, der er højt i type 1-kollagen.

 • Trin 2: Vælg kollagen fra kilder af høj kvalitet
  At købe kollagen af ​​højeste kvalitet er nøglen til at bruge maksimalt næringsindtag og opbygge stærkere hår, hud, negle, knogler og led. Vi anbefaler at lede efter kollagenprodukter, der kommer fra græsfodret kvæg (i tilfælde af kvægkollagen) eller vildfangede havkilder (til marine-/hav- kollagen).

 

Menneskekroppen kræver alle tre typer kollagen, så det er vigtigt at bruge en række forskellige kollagenkilder af høj kvalitet regelmæssigt for at sikre, at du støtter din krop som helhed!

Vi sender dig en mail - optil 30% i rabat

Ja tak til e-mail

Mega tilbud !
VI kan tilbyde dig op til 30% i rabat.
Få dit Marine kollagen på abonnement hos en af vore medlemmer.

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

  . . . . . . . . .

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder