Spring til indhold

REM re-mapping terapi

REM re-mapping hvad er det ?

(Bliv behandlet NU – Se autoriserede behandlere længere nede på siden)

Det er en af de mest effektive behandlingsformer. Så har du, angst, fobier, traumer, om det så er i høj grad eller i mindre grad, giv dig selv chancen for at slippe af med det du kæmper med.

Jeg vil starte bagfra og begynde med at forklare hvad re-mapping er. Vi har alle sammen vores helt egen opfattelse af virkeligheden.

Denne individuelle version af verden både inde i os selv, og uden for os selv, bliver kaldt (inden for coaching og NLP) for “vores kort over virkeligheden”

Dette “kort” indeholder alt hvad vi forholder os til, når vi skal fungere i hverdagen og i verden på godt og ondt.

REM Re-mapping
REM re-mapping terapi

Men nogle oplysninger er fejlagtige eller forkerte simpelt hen fordi vi “tegner” dette kort ud fra vores egne fortolkninger og konklusioner. Fortolkninger er jo præcist det, ordet lægger op til, bare fortolkninger.

Der kan være mange fortolkninger af den samme situation, og de kan ikke alle være rigtige. Når vi har fortolket på en situation (og tror vi har forstået den) så konkluderer vi at det er sådan det må være.

Derved bliver denne konklusion (som jo bygger på en fortolkning) til vores sandhed. Eller en del af det kort over virkeligheden der er vores.

Slip af med din fobi for NU

Re-mapping

Re-mapping er når disse fortolkninger og konklusioner, bliver draget i tvivl, og måske endda rettet (til en ny konklusion) og derved opstår en ny version af kortet (re-mapping)

Desværre er det ikke alle konklusioner, vi umiddelbart kan komme i kontakt med. Langt de fleste af disse konklusioner, ligger nemlig gemt i underbevidstheden, hvor man ikke på almindelig vis kan få adgang til oplysninger.

REM (Rapid Eye Movement)

REM (Rapid Eye Movement)
REM (Rapid Eye Movement)

Her kommer REM (Rapid Eye Movement) ind i billedet. Når vi sover, drømmer vi. Også selvom vi ikke kan huske det. Imens vi sover, har vi faser hvor vi drømmer, og imens vi drømmer bevæger vores øjne sig fra side til side, temmelig hurtigt (REM, eller Rapid Eye Movement).

Der er mange “teorier” om hvorfor vi drømmer, og hvorfor vores øjne bevæger sig på denne måde? Sandheden er at det er bevidstheden der “rydder op”

Man siger at bevidstheden sammenligner via “abstraktion” (derfor vores drømme er temmelig abstrakte ind i mellem) og det den sammenligner er Dagens, ugens, månedens og året hændelser, med de data der ligger i Underbevidstheden

Bevidstheden

Traumebehandling
Traumebehandling

Dur ikke, væk med det, siger bevidstheden, når det den ved, den ved, ikke stemmer overens med det underbevidstheden tror den ved.

Underbevidstheden tror kun at den ved, fordi den dels ikke har adgang til sanserne, og dels jo har fået alle sine oplysninger via fortolkninger og konklusioner.

Og hvis der ikke er overensstemmelse imellem det bevidstheden ved den ved, og det underbevidstheden tror den ved, så bliver oplysningerne slettet eller erstattet (med de rigtige oplysninger)

Det kan vi efterligne

Denne helt normale menneskelige funktion kan man efterligne via REM re-mapping, som er en teknik, jeg har udviklet.

Denne teknik giver bevidstheden “en ny chance” til at sammenligne oplysninger i bevidsthed og underbevidshed.

For på den måde at “overskrive” eller erstatte, uønskede dele af mennesket kort over virkeligheden.

Derimellem traumer, dårlige vaner, uheldige overbevisninger, fobier, og stort set alt der er en del af den menneskelige virkelighed. Klik her og gå til Facebook siden for Sjælensport

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion
H:O:P:E. – (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion

 “Traumebehandling er ren terapi”

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
REM re-mapping v/Birger GrandahlMere infoR.E.M. Re-mappingBirger GrandahlREM Re-mapping2620Albertslund
Artikler om traume behandling af Birger Grandahl
REM Re-Mapping v/ Birger Grandahl

Bliv de første – REM Re-Mapping behandlere

Uddan dig som REM Re-Mapping behandler (effektiv traumebehandling) Kære venner! Jeg har udviklet en behandlingsform der effektivt virker imod traumer …

REM Re-Mapping v/ Birger Grandahl

Bliv de første – REM Re-Mapping behandlere

Uddan dig som REM Re-Mapping behandler (effektiv traumebehandling) Kære venner! Jeg har udviklet en behandlingsform der effektivt virker imod traumer …

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion

TRAUME BEHANDLING (REM RE-MAPPING)

Traume behandling der virker REM Re-Mapping Klart ja fra mig Hurtigt – Effektivt – Anbefales Traume Behandling – REM RE-Mapping …

Husk at synes godt om Facebook siden og skriv gerne om dine erfaringer med REM re-mapping traumeterapi.

Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside og vil du med på listen så se priser og medlemskaberne her.

REM re-mapping traumeterapi

Ved du der er REM re-mapping terapeuter der ikke figurere på listen, så skriv til os så vi kan få dem med.

Du kan nu uddanne dig til REM re-mapping terapeut tag kontakt til Birger Grandahl (Sjælens port)

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder