Spring til indhold

Viser alle 4 resultater

Forum & fællesskab for behandlere og spirituelt interesserede.

Det Spirituelle Mødested er et forum & fællesskab for behandlere og spirituelt interesserede. Det er din genvej til viden og til din alternative behandler eller spirituelle vejleder.

Det Spirituelle Mødested vil massivt være tilstede på udvalgte Sociale medier og være at finde først, på Google søgninger på relevante søgestrenge, inden for netop dit behandlingsområde.

Er du medlem af Det Spirituelle Mødested vil du være at finde der hvor folk søger efter en behandler med dine kundskaber.

Det Spirituelle Mødested, er det sted hvor du som behandler kan være tryg og hvor mulige klienter bliver henvist til dig. Men Det Spirituelle Mødested er også et sted, hvor alle spirituelt interesserede, kommer for at vide mere og have fællesskab med andre med samme interesser.

Det Spirituelle Mødested bruger de nyeste teknologier til at annoncere og blive set i den digitale verden, men vil også være at finde på alternative og spirituelle messer rundt om i landet.

Så vil du koncentrere dig om dit spirituelle arbejde, og lade mig varetage, at promovere dig og din behandlerpraksis. Så bliv medlem af Det Spirituelle Mødested med det samme og jeg tager dig i hånden og fortæller og viser dig hvad du skal gøre nu.

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder