Spring til indhold

Penge og Spiritualitet

Linked mellem penge og spiritualitet

Efter at have kigget på rigdom og velstand hos de velstillede medlemmer af højklassesamfundet, er det let at have mange fordomme om dem, især med alle de misforståelser, som vores kultur allerede har dannet om dem, der er rige . Nogle siger, at de må være bedrageriske, fordi egoisme er den eneste måde at få penge på. Andre tror, at deres store opsparede pengemidler er årsagen til alt det onde i verden.

Så dem, der prøver deres bedste for at leve et mere åndeligt liv, kan blive forvirrede over, hvordan de skal håndtere deres økonomiske anliggender. For at gøre tingene lettere vil denne artikel kikke på, hvorfor det er vigtigt at ændre disse negative tanker til positive, så penge kan begynde at arbejde til din åndelige fordel i stedet for imod det.

Sandheden om penge

Som alle livløse objekter er penge ikke i sig selv gode eller dårlige. Det er bare en ting, der fungerer som et handelsværktøj til erhvervelse af andre ting. Så det gavner ikke en åndelig person at forsøge at forbinde det med deres egen frygt og tilknytningsproblemer. Selvom det er rigtigt, at der er dårlige mennesker i verden, der bruger penge med det formål at skade andre eller forårsage korruption, er det ikke rimeligt at antage, at alle mennesker vil være sådan, når de får flere penge. Faktisk er det modsatte sandt.

Når en person kommer mere i kontakt med sin åndelige side, åbner den op for et større niveau af medfølelse og venlighed for andre levende væsener. Og hvis de har penge at bruge som et værktøj, kan de hjælpe flere mennesker og gøre mere godt, end de kunne uden. De vil også være bedre til at styre og spare de penge, de får, fordi de vil forbinde dens værdi med de åndelige fordele, det giver dem.

Forbindelsen mellem penge og tanker

Ved at ændre din tro på penge kan en anden form for energi begynde at udvikle sig i dit liv. Dette skyldes det faktum, at når en person synes, at penge er dårlige, fordi de bidrager til ondskaben og korruptionen i verden, blokerer de utilsigtet strømmen af dem. Og det ender med at fastholde en konstant fattigdomstilstand, som gør deres liv vanskeligere. Men hvis du begynder at tænke på penge som et unikt objekt, der kan fungere for dig, ændrer du vibrationen i energien, der omgiver dig og dine aktiver. Dem, der ikke tror på dette, vil måske tænke tilbage på den sidste dårlige dag, de havde. Efter at en negativ ting skete, fulgte flere og mere stressende begivenheder trop på grund af loven om tiltrækning, der var i arbejde i tankeprocessen. Det samme sker med positive tanker om penge. Jo bedre du føler for det, jo mere sandsynligt vil det komme ind i dit liv via forskellige kanaler.

At få penge til at fungere i dit åndelige liv

For at leve et lykkeligt, positivt liv skal du have penge nok. Det er nødvendigt for at betale regninger, købe mad og give husly til dig og din familie. Og det er også vigtigt for at hjælpe dem, der er mindre heldige. Men mange bekymrer sig om, at de vil afvige fra deres spiritualitetsliv, hvis de bliver for velstående. Tricket er at skabe en balance i dit liv, hvor de penge, du opnår, bruges til den åndelige udvikling af dig selv og andre. Måske kunne du finansiere en yogatime for en lokal skole eller bruge den til at betale for mad til hjemløse. Men vær ikke bange for også at gemme noget af det til ting, der også gør dig glad. En del af måden, hvorpå vi øger vores økonomiske overflod, er ved at have det godt indeni. Så husk, dine tanker er nøglen til, hvad du tiltrækker i dit liv. Jo mere du fokuserer på alle de negative aspekter af penge, jo mere sandsynligt er det, at du vil blokere dens vej til dig. Og selvom nogle måske tror, at fattigdom er vigtig for at forblive åndelig, er sandheden i sagen, at vi har brug for penge. Tricket er altid at holde forbindelsen mellem spiritualitet og penge i balance. Og frem for alt andet, brug aldrig rigdom til skade.

Mangler du en idéer til hvad du kan gøre for at tjene mange penge?

Klik på knappen herunder og få lidt inspiration.

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder