Spring til indhold

THE POWER OF NO!

REM re-mapping v/Birger Grandahl
REM re-mapping v/Birger Grandahl (Sjælens port)

(styrken i at sige nej)

(Skrevet af Birger Grandal)

Jeg plejer at fortælle mange af mine klienter, at jeg kan et magisk ord. Det er et ord der har større styrke end alverdens uddannelser, evner, demonstrationer, krige, politiske agendaer, og trylleord. Det er et ord der kan stå på bagsiden af et frimærke, og udtales hurtigere end et blink med øjet. Ordet er NEJ!

OG JEG SIGER IKKE AT MAN SKAL HAVE NEJ-HATTEN PÅ

Nærmest tværtimod. Jeg siger at man aldrig må gå på kompromis med sine egne ØNSKER, DRØMME OG BEHOV. Der er ingen i denne verden, der har større magt over dig, end dit JA giver dem. Der er ingen diktator, der har større magt, end folket giver dem.

MAGT ER EN ILLUSION

Skabt af manipulerende og intelligente mennesker, der bilder dig ind, at du ikke har noget andet valg, end at sige JA! Og jo! Der findes steder i verden, hvor man bliver skudt, hvis man siger nej. Men kun fordi der er andre (soldaterne) der tror at de er nødt til at sige JA. Men hvis mange nok siger NEJ, har diktatoren INGEN MAGT!

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion
H:O:P:E. – (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion​

JEG VAR SELV EN JA-SIGER!

Og jeg bildte mig ind at jeg var nødt til at sige ja, for at folk skulle kunne lide mig. Men det kunne de ikke, for ingen kan lide en ”nikkedukke” så i mit desperate forsøg på at blive vellidt. Blev jeg det stik modsatte. Dette paradoks bruge jeg de første 40 år af mit liv på, og fandt ALDRIG lykken på denne konto. Jeg brugte de første 40 år af mit liv, på at sige JA til alle andre end mig selv.

EN MORGEN VÅGNEDE JEG

Og mærkede at jeg havde fået nok. Der var bare ikke flere JA´er i mig. Og NEJ´erne begyndte at strømme ud af mig, som en bæk der fyldes af vand i foråret når isen og sneen tør. Jeg var rædselsslagen! For jeg troede at jeg vidste, at jeg fra nu af, ville blive verdens mest ensomme menneske

TIL MIN STORE OVERRASKELSE

Skete det modsatte. Min vennekreds fordobledes. Folk respekterede mig (det gjorde de sandelig ikke før) og det bedste ved det hele var at jeg fik selvtillid. Mit største problem var, at jeg havde svært ved at finde ud af, hvornår det var i orden at sige NEJ? Så nogle gange fik jeg sagt nej og ja, på de forkerte steder. Men så opdagede jeg noget.

Find din behandler på Det Spirituelle Mødested
Find din behandler på Det Spirituelle Mødested

FAAAAR MÅ JEG?

Spurgte min søn en dag. Og det gik op for mig, at mine kriterier for at sige JA eller NEJ, var om det han spurgte om, kunne være til skade for HAM, MIG eller ANDRE. Hvis svaret var ja, blev svaret til sønnen NEJ! Men hvis jeg ikke kunne finde en skadelidende, måtte (og blev) svaret være JA!

Mange kunne ikke forstå mine kriterier! Mange spurgte mig: ”siger du aldrig nej”? Og jeg måtte igen og igen svare ”jo! Når nej er et passende svar” Og det gik op for mig at jeg havde opdage et fantastisk måle apparat.

MINE FØLELSER!

Er et fantastisk måle apparat. Hver eneste gang jeg står over for et spørgsmål, der indeholder flere svar. Så fortæller mine følelser mig ALTID hvad det ”rigtige” svar er (i forhold til MINE ønsker drømme og behov).

Ser du! Hvis du handler IMOD dine ønsker drømme og behov, bliver du ALTID i dårligere humør (ked, vred, irriteret, frustreret med mere) Hvis du handler i overensstemmelse med de samme ønsker, drømme og behov, bliver du ALTID i bedre humør (glad, taknemmelig, lettet, selvbevidst, selvsikker) og på denne måde kan du ALTID vide, hvornår et NEJ er på plads.

SELVFØLGELIG

Skal man altid skæve til, om man gør andre mennesker fortræd, med sit NEJ! (det var præcist det jeg gjorde med min søn) Men JEG er den vigtigste person i MIT liv. DU! Er den vigtigste person i DIT liv. Så derfor vil hensynet til dig (for det meste) veje tungere, end hensynet til andre.

Når jeg har en klient i ”stolen” som har mistet sig selv. Spørger jeg altid: ”hvem er den vigtigste person i DIT liv”? Er det en kvinde? Vil hun ofte svare: ”mine børn”! Og misforstå mig ikke! Vores børn er skam vigtige, men JEG er vigtigere!

MAN KAN IKKE GIVE DET MAN IKKE HAR!

Hvis jeg skal give dig 100kr, kræver det at jeg HAR 100kr. Hvis jeg ikke har dem? Kan jeg ikke give dig dem (så langt kan vi godt blive enige ikke?) Hvis jeg skal give min søn kærlighed, kræver det at jeg har kærlighed at give af. Og her er kærligheden til mig selv, den ABSOLUT VIGTIGSTE!

JEG VED DET!

For jeg var engang ham, der hadede sig selv, og det var fuldstændigt umuligt for mig at give andre mennesker kærlighed. NU! Kan jeg ikke gå forbi et spejl, uden at blinke til mig selv og tænke: hold nu op hvor jeg elsker dig! Og NU! Har jeg så megen kærlighed at give af, at det næsten er pinligt. Og jeg må lægge bånd på mig selv, for ikke at flyde over.

DEN BEDSTE MÅDE

Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

At lære at elske sig selv på? Er et opnå PERSONLIG INTEGRITET! At man kan lide det man ser i spejlet, og at man ved det det bliver ved med at være sådan.

ALT DETTE OPNÅEDE JEG

Med dette MAGISKE ORD! Der er ingen grænser for hvad man kan opnå med dette ord. NEJ! jeg vil ikke være voldelig. NEJ! jeg vil ikke forurene. NEJ! jeg vil ikke gå i krig. NEJ! jeg vil ikke være uærlig. NEJ! Jeg vil ikke misbruge. NEJ! Jeg vil ikke gå igennem livet i frygt!

ELLER NEJ!

Jeg kan ikke hjælpe dig med at flytte den dag, for der har jeg planlagt en ”Birger-dag” hvor jeg skal være god ved mig selv.

NEJ! Nu er der ikke mere.


​Vil du have flere artikler som denne og mange andre, direkte i din indbakke eller i din Facebook messenger, så klikker du bare på JA knappen herunder og udfylder formen på Birgers side.

Det Spirituelle Mødested

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

  • Find kurser
  • Find uddannelser
  • Find skole
  • Find webshops
  • Find foreninger
  • Find spirituelle rejser
  • Find butikker
  • Find Arrangementer
  • Find Messer
  • Find opskrifter

og vil du med på listen så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen 

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder