Spring til indhold

MANIFESTATION – DEL 2

Loven om tiltrækning - LOT

Loven om tiltrækning – LOT

Den korte vej til manifestation

(Afsnit 2: Loven om at tillade)

Loven om at tillade

I sidste tekst skrev jeg om det faktum, at man ikke “behøver” at manifestere en hel bil. Man skal bare manifestere en enkel kvantepartikel (neutron, proton, quark m.f.) så følger alle de andre partikler med, som følge af spontan kollaps.

MEN! Det er selvfølgelig ikke helt så enkelt. For det kræver at man “lader det ske” og det lyder jo nemt nok, men det er det ikke altid. At “lade det ske” betyder at man ikke blander sig i den bølgefunktion man lige har sendt ud, via visualisering eller fokus. Og i den forbindelse vil jeg gerne fortælle en historie, som Gregg Braden engang fortalte i et interview (noget han selv havde oplevet)

MEDICINMANDEN

Gregg har besøgt mange spirituelle overhoveder og guruer, og i bland dem har han besøgt en indiansk medicinmand. Denne medicinmand inviterede Gregg med dit at overvære en bøn om regn. Nu troede Gregg at han skulle overvære en traditionel “regndans” omkring et bål, med tilhørende messende lyde (som man ser på tv)

I stedet tog medicinmanden Gregg med ud til en lille stencirkel i ørkenen, medicinmanden gik ind i den, lukkede øjnene, vendte håndflader og ansigt op imod himlen, og stod der helt stille i nogle få sekunder.

Derefter gik medicinmanden, til Gregg overraskelse, ud af stencirklen, og så ud som om han ville videre. “Men skal du ikke danse regndans”? Spurgte Gregg. Og medicinmanden svarede “nej det gør vi ikke mere”Hvortil Gregg spørger “hvad så nu”? “Nu er vi færdig” svarede medicinmanden.

Jeg gik ind i stenringen, mærkede regnen imod mit ansigt og imod mine hænder, og følte taknemmelighed derved. “Det er nok”! Guderne har set hvad jeg ønsker mig og hvad jeg er taknemmelig for, resten er op til dem.

FØLELSEN ER BØNNEN

Der er følelsen af taknemmelighed over regnen, der sender den rigtige bølgefunktion ud (følelsen af at regnen allerede er der, og taknemmeligheden derved) Derved kollapser de første kvantepartikler i de regnskyer der er ved at blive manifesteret.

Og så er man færdig. Nu må man ikke tænke mere over det, for alle supplerende tanker ændrer bare blueprintet (bølgefunktionen) hvis man “overtænker” situationen, begynder man at væve på mulighederne (eller mangel på samme) og så ændrer man bølgefunktionen. Hvis man begynder at tvivle på at det kan ske? Så ændrer man bølgefunktionen, og så sker det ikke.

Så når du tænker på din bil (som du gerne vil manifestere) når du visualiserer på at du allerede sidder i din bil og føler taknemmelighed derved. Så skaber du din bølgefunktion, som langsomt kollapser til den fysiske manifestation af din bil. Vel og mærke HVIS DU GIVER DEN LOV.

HVIS DU TILLADER DET!

Du tillader det ved ikke at skabe en ny bølgefunktion, hvor du tvivler på om du får din bil. For man kan ikke manifestere en bil, med en bølgefunktion fyldt med tvivl. Man kan ikke manifestere et godt helbred, med en bølgefunktion fuld af sygdom.

Man kan ikke manifestere rigdom, med en bølgefunktion fyldt med følelsen af fattigdom, og man kan ikke manifestere succes, med en bølgefunktion fuld af fiasko.

OPDRAG DINE TANKER

Opdrag dine tanker til at tænke “happy thoughts” (glade og positive tanker) for ALLE tanker skaber bølgefunktioner, både de positive og de negative. Og måden du opdrager dem på er at give de “negative” tanker et “smølfespark” med positive tanker. Det er nemlig så heldigt, at negative tanker og positive tanker, ikke kan være der samtidigt, så man kan altid jage de negative tanker bort, med en positiv.

Negative vs. Positive tanker

En enkelt tanke kan ødelægge det hele, hvis det er en negativ tanke. (Hvad nu hvis jeg ikke bliver godkendt i banken til billån?) Nu er der tvivl og nederlag i din bølgefunktion, og nu er det nederlag du skaber.

Så hold din bølgefunktion i live, hele tiden, ved at smølfesparke de negative tanker med en hulens masse positive, på denne måde fylder du hele tiden “brændstof” på din bølgefunktion der skal manifestere din bil.

Næste afsnit

Næste afsnit kommer til at handle om: Loven om handling…

(Skrevet af Birger Grandahl.)

 

Følg Det Spirituelle Mødested på Facebook og Instagram

Du kan finde foredrag om LOT Loven om tiltrækning og meget mere her

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder