Spring til indhold

Udviklingskinesiologi Behandlere/Terapeuter

Udviklingskinesiologi

Beskrivelse af behandlingsformen, “Udviklingskinesiologi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Udviklingskinesiologi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Udviklingskinesiologi: En Beskrivelse af Behandlingsformen

Introduktion

Udviklingskinesiologi er en behandlingsmetode, der har til formål at fremme udvikling og helbredelse på fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan. Denne alternative terapiform kombinerer principper fra kinesiologi og udviklingspsykologi og bruger kroppen som et redskab til at identificere og frigøre blokeringer og traumer.

Metoden

Udviklingskinesiologi er en holistisk tilgang, der betragter kroppen som en integration af forskellige systemer. Behandlingen er baseret på den tro, at kroppen har en naturlig evne til at helbrede sig selv, og ved at forbedre kommunikationen mellem kroppens dele kan den optimere helbredelse og udvikling.

Under en behandling vil terapeuten udføre en række muskeltests for at identificere ubalancer og blokeringer i kroppen. Disse tests involverer let tryk på musklerne, og terapeuten vil observere, hvordan kroppen reagerer. Ved at afkode kroppens signaler kan terapeuten identificere, hvor der er ubalancer eller blokeringer, og derefter anvende specifikke teknikker til at hjælpe kroppen med at løse disse problemer.

Effekterne

Udviklingskinesiologi kan have en bred vifte af effekter på individets velbefindende. Behandlingsformen sigter mod at forbedre muskel- og skeletsystemets funktion, øge energiflowet i kroppen, reducere stress, lindre smerte og forbedre kognitive evner. Ydermere fremmer den også selvbevidsthed og styrker individets evne til at håndtere følelsesmæssige udfordringer.

Konklusion

Udviklingskinesiologi er en alternativ behandlingsmetode, der integrerer principperne fra kinesiologi og udviklingspsykologi for at fremme helbredelse og udvikling på forskellige planer. Metoden er baseret på kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv og bruger muskeltests til at identificere og løse ubalancer og blokeringer i kroppen. Med sine mange positive effekter bidrager denne metode til at forbedre individets velbefindende både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
BalanceklinikkenÅse Andersen Kinesiologi5500Middelfart

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder