Spring til indhold

Traume healing Behandlere/Terapeuter

Traume healing

Beskrivelse af behandlingsformen, “Traume healing” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Traume healing” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Traume healing er en behandlingsform, der sigter mod at lindre symptomer og støtte helbredelsen af psykologiske og følelsesmæssige sår efter traumatiske oplevelser. Denne form for terapi har vist sig at være effektiv til at håndtere og reducere symptomer såsom angst, depression, mareridt og posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Traume healing kan hjælpe med at genoptage ens følelsesmæssige balance, forbedre ens livskvalitet og fremme en sund tilgang til traumatiske oplevelser.

Behandlingsprocessen

Traume healing indebærer ofte en bred vifte af metoder og teknikker, der tilpasses individuelle behov og præferencer. En terapeut, der er specialiseret inden for traume healing, vil typisk anvende en kombination af forståelse, eksponeringsteknikker og coping-strategier for at hjælpe en person med at håndtere og integrere traumatiske minder. Terapeuten vil også fokusere på at genopbygge en persons tillid, selvopfattelse og evne til at etablere trygge relationer.

En vigtig del af traume healing er at arbejde med de underliggende overbevisninger og følelser, der er opstået som følge af traumet. Dette kan omfatte at udforske og udfordre negative tanker og skabe nye og mere realistiske overbevisninger om ens selv og verden omkring en. Terapeuten vil normalt anvende metoder som kognitiv adfærdsterapi, øjenbevægelsesbehandling eller desensibilisering og omkodning via eye movement (EMDR) for at hjælpe med at behandle og helbrede traumet.

Konklusion

Traume healing er en effektiv og professionel behandlingsform til mennesker, der har oplevet traumatiske begivenheder. Ved at kombinere forskellige metoder og teknikker hjælper traume healing en person med at lindre symptomer og genoprette deres følelsesmæssige balance. Ved at arbejde med traumets underliggende overbevisninger og følelser kan traume healing støtte en persons helbredelsesproces og forbedre deres livskvalitet. Det er vigtigt at søge hjælp og støtte fra en kvalificeret terapeut, der specialiserer sig i traume healing for at få de bedste resultater. Traume healing kan give en vej til at lette byrden af traumatiske oplevelser og skabe et sundt grundlag for fremtiden.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
REM re-mapping v/Birger GrandahlMere infoR.E.M. Re-mappingBirger GrandahlREM Re-mapping2620Albertslund
Kasha HansenKasha Hansen Mindfulness1552København V
Huge-by-Heart.comTine Huge Traume healing2400København NV
Eva Gade Hypnose & Coaching (Certificeret Master NLP-/Master HypnoterapeutEva Gade Hypnose & Coaching (Certificeret Master NLP-/Master Hypnoterapeut Coaching2970Hørsholm
Hypnosebehandleren.dkCand.pæd.pæd.psyk. Dorte Brodka Hypnose4700Næstved
BodyworkHenrik Frydendall Healingmassage6040Egtved
Bentes Zoneterapi og KinesiologiBente Fisker Kinesiologi6630Rødding
John Henrik Molich RimestadJohn Henrik Molich Rimestad Healing8500Grenå
Anne SøvangAnne Søvang Åndedrætsterapi8600Silkeborg

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder