Spring til indhold

Trance Behandlere/Terapeuter

Trance

Beskrivelse af behandlingsformen, “Trance” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Trance” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Trance Behandlere/Terapeuter

Trance: En beskrivelse af behandlingsformen

Trance er en behandlingsform, der anvendes inden for psykoterapi og alternativ medicin. Denne form for terapi involverer dyb afslapning og fokuseret opmærksomhed for at opnå mental ro og forandre uhensigtsmæssige tankemønstre. Trance har vist sig at være effektiv til at behandle en bred vifte af problemer, herunder stress, angst og vanedannende adfærd.

Målet med trancebehandling er at skabe forandring i det ubevidste sind og hjælpe klienten med at opnå indre helbredelse. Under en trance-session bliver klienten guidet af en terapeut til en tilstand af dyb afslapning, hvor det bevidste sind slapper af, og det ubevidste sind bliver mere modtageligt over for forslag og visualisering.

En vigtig del af trancebehandling er anvendelsen af positive suggestiv teknikker. Terapeuten bruger verbal kommunikation og guidede visualiseringer til at ændre de negative tankemønstre og erstatte dem med mere produktive tankeprocesser. Dette kan hjælpe klienten med at opnå større selvtillid, håndtere stress og opnå personlig vækst.

Trance er også blevet brugt til at behandle smerte, da den dybe afslapning kan hjælpe med at lindre fysisk ubehag. Forskning viser, at trance kan forårsage frigivelse af endorfiner, kroppens naturlige smertestillende stoffer, hvilket kan resultere i smertelindring.

For at opnå de bedste resultater anbefales det at deltage i flere trance-sessioner. Det er også vigtigt at finde en veluddannet og erfaren terapeut, der er fortrolig med denne behandlingsform.

Konklusion

Trance er en effektiv behandlingsform, der kan hjælpe med at håndtere en bred vifte af mentale og fysiske problemer. Ved at skabe en dyb afslapning og ændre uhensigtsmæssige tankeprocesser kan trancebehandling føre til indre helbredelse og personlig vækst. Det er vigtigt at deltage i flere sessioner og finde en kvalificeret terapeut for at opnå de bedste resultater.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Eva Gade Hypnose & Coaching (Certificeret Master NLP-/Master HypnoterapeutEva Gade Hypnose & Coaching (Certificeret Master NLP-/Master Hypnoterapeut Coaching2970Hørsholm
Lisbeth BechLisbeth Bech Allergibehandling4174Jystrup Midtsj
Steve TarrySteve Tarry Healing4340Tølløse
Graafland | terapi · hypnoseGhita Lauth Graafland Hypnose4400Kalundborg
Jonna Irene ErlandsenJonna Irene Erlandsen Alkoholafvænning7500Holstebro
LonematineLone Matine Clairvoyance8765Klovborg

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder