Spring til indhold

Terapeutisk berøring Behandlere/Terapeuter

Terapeutisk berøring

Beskrivelse af behandlingsformen, “Terapeutisk berøring” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Terapeutisk berøring” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Terapeutisk berøring

Terapeutisk berøring er en behandlingsform, der anvendes til at fremme sundhed og helbredelse gennem fysisk berøring. Denne behandlingsform har været anvendt i århundreder og er blevet stadig mere populær i dagens moderne verden. Terapeutisk berøring bruges til at skabe balance og harmoni i kroppen, sindet og sjælen.

Hvad er terapeutisk berøring?

Terapeutisk berøring er en form for behandling, hvor terapeuten bruger sine hænder til at berøre patienten på en specifik og formålsmæssig måde. Behandlingen indebærer blide strøg, let tryk og berøring over hele kroppen. Formålet med terapeutisk berøring er at skabe en forbindelse mellem terapeuten og patienten, hvilket kan føre til fysisk og psykisk afslapning, smertelindring og forbedret velvære.

Hvordan virker terapeutisk berøring?

Terapeutisk berøring virker ved at stimulere kroppens energifelter og bringe dem i balance. Tanken bag denne behandlingsform er, at ubalance og blokeringer i energifelterne kan føre til fysisk og psykisk ubehag. Ved at anvende terapeutisk berøring kan terapeuten hjælpe med at genoprette den harmoniske energistrøm i kroppen og dermed fremme helbredelse.

Anvendelser af terapeutisk berøring

Terapeutisk berøring kan bruges til behandling af en bred vifte af helbredsproblemer. Denne behandlingsform er blevet anvendt til at lindre smerte og stress, forbedre søvnkvalitet, styrke immunforsvaret og bidrage til en generel følelse af velvære. Terapeutisk berøring kan også anvendes som en del af en integreret behandlingsplan sammen med andre alternative terapier og konventionel medicin.

Konklusion

Terapeutisk berøring er en effektiv behandlingsform, der kan hjælpe med at skabe balance og harmoni i kroppen, sindet og sjælen. Ved at anvende blide strøg og berøring kan terapeuten lindre smerte, reducere stress og forbedre generel velvære. Terapeutisk berøring kan anvendes til at behandle en bred vifte af helbredsproblemer og kan være en værdifuld del af en integreret behandlingsplan.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Klang og Velvære Anne Toxværd Klangmassage3450Allerød
SexologLene Alexander 3A Terapi4623Lille-Skensved

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder