Spring til indhold

Spædbørnsmassage Behandlere/Terapeuter

Spædbørnsmassage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Spædbørnsmassage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Spædbørnsmassage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Spædbørnsmassage er en behandlingsform, der sigter mod at styrke båndet mellem forældre og deres nyfødte samt at fremme spædbarnets fysiske og følelsesmæssige udvikling. Denne terapiform indebærer blid berøring og massage af spædbarnet, hvilket kan have en række positive effekter på barnets velvære.

Hvordan virker spædbørnsmassage?

Spædbørnsmassage kan stimulere nervesystemet og fremme frigivelsen af hormonet oxytocin, som er forbundet med følelsen af kærlighed og nærhed. Massage kan også hjælpe med at lindre spændinger og smerter hos spædbørn, forbedre søvnen samt hjælpe med at regulere fordøjelsen.

Massagebehandlingen udføres normalt ved hjælp af blide og langsomme bevægelser, hvor forældrene bruger deres hænder til at stryge, kærtegne og massere barnets hud. Det er vigtigt at være opmærksom på barnets reaktioner og signaler under massagen for at sikre, at det føler sig trygt og behageligt.

Fordele ved spædbørnsmassage

Spædbørnsmassage kan have en række positive effekter på både barnet og forældrene. For det første kan berøringen og kontakten styrke båndet mellem forældre og barn, hvilket er afgørende for barnets mentale og følelsesmæssige udvikling. Massage kan også hjælpe med at lindre ubehag og smerter hos spædbørn, hvilket kan føre til bedre søvn og roligere fordøjelse.

Derudover kan spædbørnsmassage være en afslappende og beroligende oplevelse for både spædbarnet og forældrene. Det kan give forældrene en følelse af selvtillid og empowerment, da de lærer at forstå og reagere på deres barns behov på en mere intuitiv måde.

Konklusion

Spædbørnsmassage er en behandlingsform, der kan have en række positive effekter på spædbørns velvære og udvikling. Gennem blid berøring kan massage styrke båndet mellem forældre og barn samt lindre smerter og ubehag. Det kan også hjælpe med at forbedre søvn og regulere fordøjelse. Derudover kan spædbørnsmassage give både forældre og barn en afslappende og beroligende oplevelse og styrke forældrenes selvtillid og intuition i forhold til deres barn.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Body Self Development´s SystemBody Self Development´s System Body-sds2100København Ø
Klinik FeldborgHanne Feldborg Zoneterapi2740Skovlunde
Kraniosakral og FysioterapiJoan Rejnholdt Fysioterapi2750Ballerup
Svanecentret Pernille KondoSvanecentret Pernille Kondo Meditation3220Tisvildeleje
Den 3. Puls.dkEdel Michelsen Stressbehandling9670Løgstør

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder