Spring til indhold

Shiatsu-terapi Behandlere/Terapeuter

Shiatsu-terapi

Beskrivelse af behandlingsformen, “Shiatsu-terapi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Shiatsu-terapi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Shiatsu-terapi: En Guide til Denne Behandlingsform

Shiatsu-terapi er en populær form for helbredelse, der stammer fra Japan. Denne behandlingsform har vundet international anerkendelse på grund af dens effektivitet og enkelhed. I denne artikel vil vi dykke ned i, hvad Shiatsu-terapi er, hvordan den fungerer, og hvad du kan forvente under en behandling.

Shiatsu er baseret på principperne fra traditionel kinesisk medicin og akupunktur. Behandlingen fokuserer på at genoprette energibalancen i kroppen ved hjælp af tryk, stræk og massage. Terapeuten anvender sine hænder, fingre og tommelfingre til at trykke på specifikke punkter langs kroppens meridianer eller energibaner.

Behandling med Shiatsu-terapi kan hjælpe med at lindre stress, angst, smerter i muskler og led og forbedre kroppens generelle velvære. Det kan også øge blodcirkulationen og lindre spændinger i kroppen.

Under en behandling vil terapeuten først foretage en undersøgelse for at identificere eventuelle ubalancer i kroppen. Derefter vil terapeuten bruge tryk, stræk og massage til at lindre disse ubalancer og genoprette energiflowet.

En Shiatsu-behandling foregår normalt på en madras på gulvet, og klienten er iført løstsiddende tøj. Behandlingen varer typisk mellem 45 og 90 minutter, og det anbefales normalt at modtage flere behandlinger for at opnå bedst mulige resultater.

Alt i alt er Shiatsu-terapi en naturlig og holistisk behandlingsform, der kan hjælpe med at forbedre kroppens fysiske og mentale velvære. Hvis du leder efter en alternativ behandlingsmetode, kan Shiatsu være et godt valg.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Jens Vest-JensenJens Vest-Jensen Shiatsu-terapi1058København K
Karen SvenssonKaren Svensson Akupressur2200København N
KropCharlotte Fløe Stressbehandling5800Nyborg
Susann Katrine TruelsenSusann Katrine Truelsen Magnetfeltterapi6760Ribe

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder