Spring til indhold

Seksualvejledning Behandlere/Terapeuter

Seksualvejledning

Beskrivelse af behandlingsformen, “Seksualvejledning” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Seksualvejledning” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Seksualvejledning

Introduktion

Seksualvejledning er en behandlingsform, der fokuserer på at hjælpe enkeltpersoner eller par med at tackle og løse seksuelle problemer eller udfordringer. Denne form for terapi tilbydes af specialiserede seksualvejledere, der har ekspertise inden for seksualrådgivning og terapi. Seksualvejledning kan være en effektiv måde at forbedre individets eller parrets seksuelle trivsel og tilfredsstillelse.

Hvad er seksualvejledning?

Seksualvejledning er en terapeutisk tilgang, der fokuserer på at forstå og behandle seksuelle problemer på en individuel eller parbasis. Seksualvejledere bruger en bred vifte af metoder og teknikker til at hjælpe klienten med at identificere og forstå årsagen til deres seksuelle problemer. Dette kan omfatte at identificere og udforske tidligere traumer, forholdsmæssige begrænsninger eller fysiske årsager. Behandlingen kan omfatte samtaler, øvelser, opgaver og terapeutiske teknikker, der er skræddersyet til behovene hos den enkelte eller parret.

Hvem kan drage fordel af seksualvejledning?

Seksualvejledning kan være nyttig for enkeltpersoner og par i alle aldre og livsstil. Det kan være relevant for dem, der oplever udfordringer som f.eks. nedsat sexlyst, præstationsangst, smertefuldt samleje, orgasmevanskeligheder eller kommunikationsproblemer i forhold til deres seksualitet. Seksualvejledning kan også være gavnligt for personer, der ønsker at udforske deres seksualitet, forbedre deres intimitet eller øge deres seksuelle trivsel.

Konklusion

Seksualvejledning er en terapeutisk tilgang, der tilbydes af specialiserede seksualvejledere for at hjælpe enkeltpersoner eller par med at tackle og løse seksuelle problemer eller udfordringer. Denne behandlingsform kan hjælpe med at forbedre individets eller parrets seksuelle trivsel og tilfredsstillelse ved at identificere og arbejde med årsagerne til seksuelle problemer. Seksualvejledning kan bruges af mennesker i alle aldre og livsstil, der ønsker at forbedre deres seksuelle oplevelse og øge deres intimitet. Det er en professionel og informativ behandlingsform, der kan bidrage til en positiv forandring i ens seksuelle liv.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
SexologLene Alexander 3A Terapi4623Lille-Skensved
InspirationsCenter MariboInspirationsCenter Maribo Drømmetydning4930Maribo
Change your lifeBjarne Dam Larsen Psykoterapi5210Odense NV

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder