Spring til indhold

Rosenberg Teknik Behandlere/Terapeuter

Rosenberg Teknik

Beskrivelse af behandlingsformen, “Rosenberg Teknik” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Rosenberg Teknik” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Rosenberg Teknik

Rosenberg Teknik er en terapeutisk behandlingsform, der fokuserer på at genoprette balancen i kroppen ved at frigøre spændinger og fjerne blokeringer. Denne behandlingsteknik blev udviklet af den amerikanske terapeut Vernon L. Rosenberg og er blevet anvendt med succes i årtier.

Under en Rosenberg Teknik-session arbejder terapeuten med at identificere og rette muskulære ubalancer i kroppen. Dette gøres gennem en kombination af blide berøringer og dybere massagegreb. Terapeuten bruger både hænderne og kroppens naturlige bevægelser til at påvirke musklernes funktion og forbedre kroppens udholdenhed og smidighed.

En af de unikke aspekter ved Rosenberg Teknik er, at det ikke kun fokuserer på symptombehandling, men også på at finde og behandle de underliggende årsager til ubalancer i kroppen. Terapeuten arbejder holistisk og tager hensyn til kroppens fysiske, psykiske og emotionelle tilstand for at skabe en dybdegående og varig helbredelse.

Rosenberg Teknik kan anvendes til behandling af en bred vifte af tilstande, herunder muskel- og ledsmerter, stressrelaterede problemer, hovedpine, søvnforstyrrelser og fordøjelsesproblemer. Behandlingen kan også hjælpe med at forbedre kroppens generelle sundhed og velvære.

Det er vigtigt at bemærke, at Rosenberg Teknik ikke er en erstatning for konventionel medicinsk behandling, men derimod en komplementær terapi, der kan suppleres med andre behandlingsformer. Det anbefales altid at konsultere en kvalificeret terapeut eller læge, før man påbegynder behandling med Rosenberg Teknik eller nogen anden alternativ terapiform.

Konklusion

Rosenberg Teknik er en helende behandlingsform, der sigter mod at genoprette kroppens balance og fjerne spændinger og blokeringer. Med sine dybdegående teknikker og holistiske tilgang til behandling kan Rosenberg Teknik hjælpe med at lindre forskellige fysiske og mentale tilstande. Det er vigtigt at huske, at denne terapiform bør anvendes som et supplement til konventionel medicinsk behandling og altid efter konsultation med en kvalificeret terapeut eller læge. Hvis du oplever muskelsmerter, stress eller andre ubalancer i kroppen, kan Rosenberg Teknik være et værdifuldt redskab til at genoprette din krops sundhed og velvære.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Dit stille rum - Susanne Glending TerapiSusanne Glending Kranio-Sakral Terapi1825Frederiksberg C
LivingPostureKatrine Wennerwald Bindevævsmassage2990Nivå
Anubis Kraniosakralterapi og HealingCharlotte Uhlott Kranio-Sakral Terapi3520Farum
Kanaloa KropsterapiAnnemette Hougaard Kranio-Sakral Terapi7080Børkop
Krop og SjælWinnie Bragt Kranio-Sakral Terapi7430Ikast

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder