Spring til indhold

Posturologi Behandlere/Terapeuter

Posturologi

Beskrivelse af behandlingsformen, “Posturologi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Posturologi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Posturologi er en behandlingsform, der fokuserer på at identificere og korrigere problemer relateret til kroppens balance og holdning. Denne behandlingsform kan være nyttig for personer med forskellige muskuloskeletale problemer, og det siges at have positive resultater på lang sigt.

Hvad er posturologi?

Posturologi er en behandlingsmetode, der betragter kroppens posturale kontrol som en helhed. Det indebærer en omfattende evaluering af kroppens sensoriske og motoriske systemer, herunder øjnene, fødderne og interaktionen mellem dem. Formålet med posturologi er at identificere og behandle eventuelle fejl eller ubalancer i dette system.

Hvordan fungerer det?

Posturologi bruger forskellige teknikker og tilgange til at manipulere kroppens sensoriske input og forbedre dens posturale kontrol. Dette kan omfatte brugen af ​​individuelt tilpassede indlægssåler, der stimulerer fodens proprioceptive sanser og hjælper med at korrigere eventuelle afvigelser. Øvelser, der fokuserer på at styrke musklerne omkring kropsholdning og balance kan også være en del af behandlingen.

Hvem kan drage fordel af posturologi?

Posturologi kan være gavnligt for personer med forskellige muskuloskeletale problemer, såsom dårlig kropsholdning, rygsmerter, smerter i fødderne eller problemer med balance. Da behandlingen tager en helhedssynsvinkel og tager højde for forskellige sensoriske og motoriske systemer, kan det også være nyttigt for personer med neurologiske lidelser, som påvirker deres balance og koordinering.

Konklusion

Posturologi er en behandlingsform, der fokuserer på at forbedre kroppens posturale kontrol og balance gennem en grundig evaluering af forskellige sensoriske og motoriske systemer. Det kan være nyttigt for personer med en række muskuloskeletale problemer og kan hjælpe med at forbedre langsigtede resultater. Hvis du oplever problemer med din kropsholdning, smerter eller balance, kan det være en god idé at overveje posturologisk behandling som en mulighed. Sørg for at konsultere en kvalificeret posturolog, der kan vurdere dine specifikke behov og udvikle en individuel behandlingsplan for dig.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Gitte BroströmGitte Broström Kranio-Sakral Terapi4621Gadstrup
Edith FeddersenEdith Feddersen Akupunktur6760Ribe

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder