Spring til indhold

Organisk Psykoterapi Behandlere/Terapeuter

Organisk Psykoterapi

Beskrivelse af behandlingsformen, “Organisk Psykoterapi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Organisk Psykoterapi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Organisk Psykoterapi

Organisk Psykoterapi er en behandlingsform, der fokuserer på at integrere kroppen og sindet for at opnå helbredelse og personlig vækst. Denne terapiform er baseret på den overbevisning, at psykologiske vanskeligheder og traumer kan manifestere sig i kroppen og påvirke den fysiske og mentale sundhed.

Hvordan fungerer Organisk Psykoterapi?

Organisk Psykoterapi involverer en holistisk tilgang, der kombinerer samtaleterapi med kropsbevidsthedsøvelser og bevægelse. Terapeuten hjælper klienten med at genopdage og udforske følelser, som er blevet gemt og undertrykt i kroppen, og arbejder på at ibrugtage kroppen som en kilde til indsigt og helbredelse.

En vigtig del af Organisk Psykoterapi er opmærksomhedsøvelser, der kan omfatte forskellige former for dybdeafspænding, mindfulness og kropsbevidsthed. Disse øvelser hjælper klienten med at blive mere bevidst om, hvad der sker i kroppen og sindet øjeblik for øjeblik.

Hvad kan du forvente af en Organisk Psykoterapisession?

En Organisk Psykoterapisession begynder typisk med en samtale mellem klient og terapeut for at identificere problemområder og mål for behandlingen. Derefter bruger terapeuten forskellige teknikker til at hjælpe klienten med at opnå en dybere kropsbevidsthed og forståelse for deres følelser.

Selve sessionen kan inkludere guidede øvelser, mindful bevægelse, åndedrætsøvelser eller integrationsøvelser. Terapeuten vil altid være nærværende og støttende og skabe et trygt rum for klienten.

Konklusion

Organisk Psykoterapi tilbyder en helhedsorienteret tilgang til behandling af psykologiske vanskeligheder og traumer. Ved at integrere krop og sind hjælper denne terapiform klienter med at genopdage og udforske gemte følelser og skabe en dybere forbindelse til sig selv. Gennem opmærksomhedsøvelser og kropsbevidsthed kan Organisk Psykoterapi muliggøre helbredelse og personlig vækst.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Gerda BeckGerda Beck Parterapi1057København K

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder