Spring til indhold

Nordlys Massage Behandlere/Terapeuter

Nordlys Massage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Nordlys Massage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Nordlys Massage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Nordlys Massage

Nordlys Massage er en form for behandling, der kombinerer den klassiske massage med elementer fra japansk shiatsu og andre teknikker. Denne behandlingsform er designet til at løsne spændinger, reducere stress og forbedre kroppens generelle velvære.

Under en Nordlys Massage vil massøren anvende forskellige teknikker som æltning, strygning og tryk med hænderne, fingrene og albuen. Derudover bruges der varme sten og oliemassage for at intensivere og forbedre effekten af massagen. Dette bidrager til en dybere afslapning og løsning af muskelspændinger.

Denne behandlingsform er ideel for personer, der oplever muskelspændinger, stress eller generel ubehag i kroppen. Nordlys Massage kan hjælpe med at lindre smerter, øge blodcirkulationen og forbedre kroppens fleksibilitet. Derudover kan behandlingen også have en positiv effekt på den mentale sundhed og reducere stressniveauet.

Du kan forvente at føle dig afslappet og forfrisket efter en Nordlys massage. Behandlingen kan bidrage til at genoprette balancen i kroppen og lindre spændinger i problemområder.

Det anbefales at modtage Nordlys Massage regelmæssigt for at opretholde kroppens velvære og forhindre ophobning af spændinger. Ved at inkludere denne behandlingsform som en del af din rutine kan du opnå en bedre fysisk og mental sundhed.

Konklusion

Nordlys Massage er en effektiv behandlingsform, der kombinerer klassisk massage med teknikker fra shiatsu og andre metoder. Denne massage kan hjælpe med at løsne muskelspændinger, reducere stress og forbedre kroppens generelle velvære. Ved at inkludere Nordlys Massage som en del af din rutine kan du opnå en bedre fysisk og mental sundhed samt lindre smerte og ubehag i kroppen.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
ForeverYou v/ Kirsten UyetForeverYou v/ Kirsten Uyet Afspændingsmassage4760Vordingborg
www.klinikaalunde.dkElisabeth Fyhring Sørensen Akupunktur6753Agerbæk
Robert JacobsenRobert Jacobsen Afspænding8200Århus N
SanserietJoan Liin Afspændingsmassage8850Bjerringbro
Eva FynshaveEva Fynshave Øre-akupunktur (Auriculo terapi)9800Hjørring

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder