Spring til indhold

Neurodynamics Behandlere/Terapeuter

Neurodynamics

Beskrivelse af behandlingsformen, “Neurodynamics” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Neurodynamics” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Neurodynamics

Neurodynamics er en behandlingsform inden for fysioterapi, der har til formål at vurdere og behandle dysfunktioner i nervesystemet. Denne tilgang fokuserer på at optimere bevægelsesevnen og reducere smerter for patienter med neurologiske og muskuloskeletale problematikker. Neurodynamics kan være en effektiv metode til at identificere og behandle nerveklemning, nedsat bevægelse og andre relaterede symptomer.

Behandlingen begynder med en grundig evaluering af patientens symptomer, medicinsk historie og funktionel kapacitet. Dette giver fysioterapeuten en forståelse for patientens specifikke problemstillinger og muliggør udviklingen af en individuel behandlingsplan. Ved hjælp af en række tests og bevægelsesanalyser kan fysioterapeuten vurdere nervernes elasticitet, rækkevidde og eventuelle begrænsninger.

Under selve behandlingen anvender fysioterapeuten teknikker som mobilisering, strækøvelser og blide tryk på specifikke områder af nervesystemet. Formålet med disse teknikker er at forbedre bevægeligheden og reducere spænding i nerverne, hvilket kan medvirke til smertelindring og genvinding af funktion.

Neurodynamics kan være særligt effektivt ved behandling af tilstande som iskias, karpaltunnelsyndrom og nakkesmerter. Fysioterapi-sessionerne kan omfatte både manuelle teknikker og øvelser, som patienten kan udføre derhjemme for at fremskynde helingsprocessen.

Konklusion

Neurodynamics er en specialiseret behandlingsform, der fokuserer på at forbedre bevægelsesevnen og mindske smerter i forbindelse med nerveproblematikker. Ved hjælp af evaluering, diagnostik og specifikke behandlingsteknikker kan fysioterapeuter identificere og behandle dysfunktioner i nervesystemet. Behandlingen kan være effektiv til at reducere symptomer og genoprette optimal funktion.

Ved at kombinere manuelle teknikker og øvelser kan patienter med neurologiske og muskuloskeletale problematikker opleve forbedringer i deres daglige livskvalitet. Neurodynamics kan være en behandlingsform, der hjælper med at lindre smerte og genvinde bevægelsesevnen, og derfor bør den overvejes som en mulighed for patienter med relevant symptomer eller problemer i nervesystemet.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Jette HarderJette Harder Ida P. Rolf Metode4262Sandved
Gitte BroströmGitte Broström Kranio-Sakral Terapi4621Gadstrup
Preben LysholtPreben Lysholt Clairvoyance7182Bredsten
Krop og SjælWinnie Bragt Kranio-Sakral Terapi7430Ikast

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder