Spring til indhold

NADA recovery - øreakupunktur Behandlere/Terapeuter

NADA recovery – øreakupunktur

Beskrivelse af behandlingsformen, “NADA recovery – øreakupunktur” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “NADA recovery – øreakupunktur” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen NADA recovery – øreakupunktur

Introduktion

NADA recovery, også kendt som øreakupunktur, er en behandlingsform, der har vundet popularitet med sin effektive og holistiske tilgang til at hjælpe mennesker med forskellige former for afhængighed og mentale helbredsudfordringer. Behandlingen blev først udviklet i 1970’erne på Lincoln Hospital i New York, og har siden spredt sig over hele verden.

Beskrivelse af NADA recovery

NADA recovery er en form for akupunktur, hvor små engangsnåle bliver placeret i forskellige punkter på øret. Disse punkter er forbundet med specifikke organer og systemer i kroppen. Ved at stimulere disse punkter kan behandlingen hjælpe med at genoprette kroppens balance og styrke dens naturlige helbredende evner.

Typisk udføres en NADA recovery-session i gruppeformat, hvor en uddannet akupunktør placerer nålene i øret for hver deltager. En session varer normalt mellem 30 og 45 minutter. Nålene forbliver i øret under hele sessionen, og deltagerne kan opleve en behagelig følelse af afslapning og ro.

Effekten af NADA recovery

NADA recovery har vist sig at have en bred vifte af fordele for mennesker med forskellige lidelser. Det siges at hjælpe med at lindre angst, stress og søvnforstyrrelser. Behandlingen kan også være nyttig i afvænning fra stoffer og alkoholafhængighed ved at reducere cravings og abstinenssymptomer.

Desuden kan NADA recovery støtte behandlingen af mental sundhed ved at forbedre humør, mindske depression og opbygge modstandsdygtighed over for psykiske belastninger. Det kan være en værdifuld tilføjelse til en helhedsorienteret helbredstilgang.

Konklusion

NADA recovery eller øreakupunktur er en effektiv behandlingsform, der har vist sig at have mange sundhedsmæssige fordele for personer med afhængighed og mentale helbredsudfordringer. Med dens holistiske tilgang og naturlige form for behandling kan det være en nyttig terapeutisk mulighed for dem, der søger en alternativ tilgang til deres helbred. NADA recovery har vundet popularitet over hele verden og er blevet anerkendt som en værdifuld metode til at støtte menneskers sundhed og velvære.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Kroppens HelseAnita Stein Stysiek Reiki-healing2650Hvidovre
Byens VelværeBritt Hammerbak Fysiurgisk massage3550Slangerup
Faaborg AkupunkturklinikAnne johannessen Akupunktur5600Fåborg
Inger DybdahlInger Dybdahl NADA recovery - øreakupunktur7830Vinderup
Sundhed & VelværeBente Brodie Zoneterapi8000Århus C
klinik AdrianVilly Adrian Larsen Fogh Afspænding8544Mørke
KinesioloGi LivMiriam Lund Hansen Kinesiologi8751Gedved
Annika JoensenAnnika Joensen Psykoterapi9850Hirtshals

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder