Spring til indhold

Matrix Reimprinting Behandlere/Terapeuter

Matrix Reimprinting

Beskrivelse af behandlingsformen, “Matrix Reimprinting” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Matrix Reimprinting” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Matrix Reimprinting er en innovativ behandlingsform, der kombinerer moderne psykologi med energimedicin. Denne metode er udviklet af den britiske psykolog Karl Dawson og har vundet stor popularitet inden for alternative behandlinger. Matrix Reimprinting kan hjælpe med at løse traumer, negative minder og begrænsende overbevisninger, ved at arbejde direkte med underbevidstheden. I denne artikel vil vi give en beskrivelse af behandlingsformen Matrix Reimprinting og dens potentielle fordele.

Beskrivelse af Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting bygger på den grundlæggende ide om, at vores sind og krop er koblet sammen og påvirker hinanden. Metoden fokuserer på at rekonstruere og ændre minder og overbevisninger, der kan være blevet etableret i tidligere traumatiske begivenheder. Ved hjælp af visualiseringsteknikker og tapping på kroppens energipunkter, aktiveres underbevidstheden og giver mulighed for at ændre fortolkningen af ​​disse minder.

En vigtig del af Matrix Reimprinting er at skabe nye positive erindringer, der erstatter de tidligere negative minder. Dette gøres ved at visualisere en ny version af begivenheden, hvor klienten kan ændre det, der skete, og dermed ændre sin opfattelse af sig selv og situationen. Ved at arbejde med underbevidstheden kan man frigøre følelsesmæssige blokeringer og skabe en dybtgående forandring.

Potentiale fordele

Matrix Reimprinting har vist sig at være effektiv i behandlingen af en række problemstillinger såsom PTSD, fobier, angst, depression og kroniske smerter. Metoden kan hjælpe med at overvinde følelsesmæssige blokeringer og begrænsninger, der kan påvirke ens livskvalitet negativt.

En af fordelene ved Matrix Reimprinting er, at det er en relativt hurtig og skånsom metode. Der er ikke behov for at grave dybt ind i fortidens traumer, og klienten behøver ikke genopleve smerten ved at tale om begivenhederne i detaljer. Processen er behagelig og kan gennemføres individuelt eller i samarbejde med en terapeut.

Konklusion

Matrix Reimprinting er en innovativ behandlingsform, der kombinerer psykologi og energimedicin for at skabe dybtgående forandringer i klientens liv. En beskrivelse af metoden viser, at den fokuserer på at ændre fortolkningen af tidligere traumatiske begivenheder og skabe nye positive erindringer. Matrix Reimprinting har vist sig at være effektiv i behandlingen af en række psykiske og fysiske udfordringer, og metoden er skånsom og hurtig i forhold til traditionelle terapiformer. Hvis du søger en alternativ behandling, der kan hjælpe med at løse traumer og begrænsende overbevisninger, kan Matrix Reimprinting være en mulighed for dig.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Sjælens portBirger Grandahl Alkoholafvænning2620Albertslund
Energipsykologi DanmarkMette Barfoed EFT (emotional freedom technique)4180Sorø
Bentes Zoneterapi og KinesiologiBente Fisker Kinesiologi6630Rødding
GratitudeJeanette Meldgaard Kinesiologi9640Farsø

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder