Spring til indhold

Ma-uri Massage Behandlere/Terapeuter

Ma-uri Massage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Ma-uri Massage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Ma-uri Massage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Ma-uri massage er en holistisk behandlingsform, der kombinerer elementer fra både massage og kropsterapi. Denne terapiform kommer fra New Zealand og har vundet stor popularitet på grund af dens dybe og transformative virkning på både kroppen og sindet. Ma-uri massage er en celere og intuitiv behandlingsform, der søger at bringe balance og helbredelse til hele kroppen ved at arbejde med energibaner og musklernes dybeste lag.

Hvordan fungerer Ma-uri Massage?

Ma-uri massage er kendetegnet ved brugen af flydende, langsomme og dybe strøg, der udføres med både hænder, underarme og albuer. Behandleren arbejder på hele kroppen ved at anvende blide strækkemønstre, trykpunktsmassage og rotationer. Denne unikke kombination af teknikker hjælper med at befri spændinger, øge cirkulationen og stimulere lymfesystemet.

Behandlingen berører ikke kun kroppens fysiske aspekter, men også de følelsesmæssige og mentale lag. Ved at arbejde med energibaner og meridianer, fjerner Ma-uri massage blokeringer og genopretter kroppens naturlige balance. Det siges endda, at behandlingen kan være med til at forløse gamle traumer og emotionelle blokeringer og dermed støtte klientens følelsesmæssige helbredelse.

Fordele ved Ma-uri Massage

Ma-uri massage har en række fordele for både kroppen og sindet. Den dybe massage kan hjælpe med at lindre smerter og spændinger, forbedre mobilitet, øge blodcirkulationen og styrke immunsystemet. Behandlingen kan også skabe en dyb afslapningstilstand og lindre stress, angst og søvnproblemer.

Konklusion

Ma-uri massage er en unik og holistisk behandlingsform, der kan have dybtgående virkninger på både krop og sind. Ved at arbejde med energibaner og muskler sigter behandlingen mod at genoprette kroppens naturlige balance og støtte følelsesmæssig heling. Der er mange fordele ved Ma-uri massage, herunder smertelindring, bedre cirkulation, reduktion af stress og øget afslapning. Hvis du søger en behandlingsform, der kombinerer massage og kropsterapi og arbejder på flere niveauer, kan Ma-uri massage være værd at overveje.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Birthe Friederikke LauridsenBirthe Friederikke Lauridsen Akupunktur6500Vojens

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder