Spring til indhold

Ma-uri Bodywork Behandlere/Terapeuter

Ma-uri Bodywork

Beskrivelse af behandlingsformen, “Ma-uri Bodywork” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Ma-uri Bodywork” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion til Ma-uri Bodywork

Ma-uri Bodywork er en holistisk behandlingsform, der stammer fra New Zealand og kombinerer teknikker fra både massage og kropsterapi. Behandlingen fokuserer på at genoprette balancen mellem krop, sind og ånd og siges at have en dybtgående virkning på både fysisk og mental velvære.

Hvad er Ma-uri Bodywork?

Ma-uri Bodywork kombinerer flere teknikker, herunder traditionel massage, bindevævsteknikker og energiarbejde. Under en behandling bruger terapeuten både hænder, fingre og underarme til at udføre langsomme, dybe bevægelser på klientens krop. Disse bevægelser siges at stimulere blodcirkulationen, øge fleksibiliteten og lindre muskelspændinger.

Hvordan virker det?

Ma-uri Bodywork siges at virke ved at skabe balance og harmoni i kroppen. Behandlingen fokuserer på at genoprette energistrømmen i kroppen ved at stimulere de meridianer og energipunkter, der findes i kroppen ifølge traditionel kinesisk medicin. Denne frigivelse af blokeret energi siges at kunne løsne op for følelsesmæssige spændinger og skabe en dyb følelse af afslapning og velvære.

Hvad kan Ma-uri Bodywork behandle?

Ma-uri Bodywork kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, øge fleksibiliteten og forbedre kropsholdningen. Behandlingen har også vist sig at være effektiv til at lindre smerter og ubehag i kroppen og reducere stress og angst. Nogle mennesker oplever også en forbedring af deres søvnkvalitet og mentale klarhed efter en behandling.

Konklusion

Ma-uri Bodywork er en holistisk behandlingsform, der kombinerer forskellige teknikker fra massage og kropsterapi for at genoprette balancen i kroppen. Behandlingen kan lindre muskelspændinger, øge fleksibiliteten og forbedre kropsholdningen. Den siges også at have en dybtgående virkning på mental velvære ved at frigive blokeret energi og skabe en dyb følelse af afslapning og ro. Hvis du leder efter en helbredende og afslappende behandling, kan Ma-uri Bodywork være værd at overveje.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder