Spring til indhold

Lysterapi Behandlere/Terapeuter

Lysterapi

Beskrivelse af behandlingsformen, “Lysterapi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Lysterapi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Lysterapi

Lysterapi, også kendt som fototerapi, er en behandlingsform, der bruger lys til at lindre og behandle forskellige helbredsproblemer. Denne terapiform er blevet stadig mere populær og anerkendt inden for det medicinske felt.

Hvad er Lysterapi?

Lysterapi indebærer eksponering for specielle lamper eller lyskasser, der udsender et bestemt spektrum af lys. Dette lys efterligner solens naturlige stråler og hjælper med at regulere kroppens biologiske ur. Behandlingen involverer typisk at blive udsat for det kunstige lys i et bestemt tidsrum hver dag.

Anvendelser af Lysterapi

Lysterapi har vist sig at være effektiv til behandling af forskellige lidelser og tilstande. Den mest almindelige anvendelse er sæsonbetonet affektiv lidelse (SAD), hvor patienter oplever depression og nedstemthed i vintermånederne på grund af mangel på sollys. Lysterapi kan hjælpe med at regulere humør og forbedre symptomerne hos personer med SAD. Derudover kan lysterapi også være nyttigt til at behandle søvnforstyrrelser, jetlag og forstyrret døgnrytme.

Hvordan virker Lysterapi?

Lysterapi fungerer ved at påvirke hormonerne i kroppen, især melatonin og serotonin. Melatonin er et hormon, der regulerer søvn, mens serotonin er ansvarlig for humørregulering. Ved at øge eksponeringen for lys kan lysterapi bidrage til at øge produktionen af serotonin og mindske produktionen af melatonin, hvilket kan forbedre humør og søvn.

Conclusion

Lysterapi er en effektiv og ikke-invasiv behandlingsform, der bruger lys til at stimulere kroppens naturlige funktioner. Denne terapi har vist sig at være særligt nyttig til behandling af sæsonbetonet affektiv lidelse og søvnforstyrrelser. Hvis du lider af disse problemer, kan lysterapi være et værdifuldt redskab til at forbedre dit helbred og velvære.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Naturens VejPrem Devi Akupunktur9220Aalborg Ø

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder