Spring til indhold

Lymfedrænage Behandlere/Terapeuter

Lymfedrænage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Lymfedrænage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Lymfedrænage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Lymfedrænage: En effektiv behandlingsform

Lymfedrænage er en terapeutisk behandlingsform, der fokuserer på at stimulere lymfesystemet for at forbedre kroppens evne til at fjerne affaldsstoffer og overskydende væske. Denne teknik anvendes ofte som en del af behandlingen af lymfødem, hævelser og postoperative tilstande.

Lymfesystemet spiller en afgørende rolle i vores krops immunsystem og dræner overskydende væske fra væv. Nogle gange kan lymfesystemet blive overbelastet eller bukke under for skader, hvilket kan forårsage hævelser og ømhed. Lymfedrænage bruger blide og rytmiske bevægelser for at mobilisere lymfen og forbedre cirkulationen.

Under behandlingen anvender terapeuten let tryk og strøg for at hjælpe væsken med at bevæge sig gennem lymfekanalerne. Dette kan hjælpe med at reducere hævelser, lindre smerter og forbedre kroppens naturlige helingsproces. Behandlingen kan udføres manuelt eller ved hjælp af specialiseret udstyr.

En typisk session varer omkring 45 minutter til en time og kan omfatte forskellige teknikker såsom cirkulære bevægelser, pumpebevægelser og strøg mod hjertet. Behandlingen er normalt behagelig og afslappende, og mange oplever en følelse af lethed og afslapning efter sessionen.

Lymfedrænage kan have mange fordele for kroppen. Udover at reducere hævelser og smerter kan det også styrke immunsystemet, forbedre lymfesystemets funktion og stimulere produktionen af lymfocytter, som er vigtige for kroppens forsvar mod infektioner.

Samlet set er lymfedrænage en sikker og naturlig behandlingsform, der kan være gavnlig for en bred vifte af helbredsproblemer. Det anbefales dog at konsultere en erfaren terapeut for at sikre, at behandlingen udføres korrekt og i overensstemmelse med individuelle behov.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
LivingbalanceIzabella Schou Homøopati - klassisk3370Melby
Birgit KoefoedBirgit Koefoed Afspændingsmassage3700Rønne
Den Holistiske KlinikSusie Elisabeth Munkedal Lymfedrænage4100Ringsted
Find dig ikke i smerte - Massage Terapi og HealingMona Kyed Afspændingsmassage5462Morud
Marias HelseklinikMaria Andersen Akupunktur7900Nykøbing M

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder