Spring til indhold

Lomi-Lomi Aloha massage Behandlere/Terapeuter

Lomi-Lomi Aloha massage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Lomi-Lomi Aloha massage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Lomi-Lomi Aloha massage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Lomi-Lomi Aloha massage

Lomi-Lomi Aloha massage er en unik og holistisk behandlingsform, der stammer fra de gamle hawaiianske helbredelsesmetoder. Denne massageform er dybt afslappende og kan hjælpe med at forbedre både fysisk og følelsesmæssig velvære. Lomi-Lomi Aloha massage siges at arbejde på flere niveauer og er kendt for sine lange, flydende strøg, der minder om bølgernes bevægelser.

Denne massagebehandling udføres med brug af varme oliemix og udføres typisk med massørens hænder, underarme og albuer. Det anbefales at klienten ligger på en massagebriks og er let påklædt for at opnå den bedste effekt. Massagen fokuserer på at frigøre spændinger, stimulere blodcirkulationen og lindre muskelsmerter.

Lomi-Lomi Aloha massage anses også for at være en dybt terapeutisk oplevelse. Behandlingen sigter mod at skabe en forbindelse mellem kroppen, sindet og ånden ved at arbejde med energibaner og chakraer. Det siges at hjælpe med at frigive emotionelle blokeringer og give en følelse af indre balance og velvære.

Denne behandlingsform er velegnet til personer, der oplever stress, muskelspændinger, søvnproblemer eller ønsker at forbedre deres overordnede velvære. Det er vigtigt at vælge en kvalificeret massør, der er specialiseret i Lomi-Lomi Aloha massage, da denne teknik kræver en vis ekspertise og erfaring for at opnå de ønskede resultater.

Alt i alt er Lomi-Lomi Aloha massage en unik behandling, der går ud over blot at lindre fysiske spændinger. Det er en holistisk oplevelse, der kan hjælpe med at skabe balance i kroppen og sindet samt forbedre overordnet velvære. Hvis du leder efter en dybt afslappende og terapeutisk massageoplevelse, kunne Lomi-Lomi Aloha massage være det rigtige valg for dig.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Klinik Hawaii MassageMarie Gregersen Healingmassage6100Haderslev

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder