Spring til indhold

Knoglemassage Behandlere/Terapeuter

Knoglemassage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Knoglemassage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Knoglemassage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion til knoglemassage

Knoglemassage er en form for fysioterapi, der fokuserer på at lindre smerte og forbedre bevægelsen i knogler og led. Denne behandlingsform bruges til en bred vifte af muskuloskeletale problemer, herunder rygsmerter, sportsskader og gigt.

Hvad er knoglemassage?

Knoglemassage er en manuel terapeutisk teknik, hvor en certificeret behandler anvender forskellige former for pres og manipulation på knogler og ledbånd. Behandleren bruger sine hænder og fingre til at trykke og strække de berørte områder for at lindre muskelspændinger og øge blodcirkulationen.

Hvordan virker knoglemassage?

Knoglemassage virker ved at lindre smerte og øge bevægelsesfriheden i knogler og led. Ved at manipulere de omkringliggende muskler og bindevæv kan behandlingen hjælpe med at korrigere eventuelle ubalancer og blokeringer i kroppens strukturer.

Hvilke problemer kan knoglemassage hjælpe med?

Knoglemassage kan være effektiv til behandling af en række muskuloskeletale problemer, herunder rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, knæsmerter og hofteproblemer. Den kan også hjælpe med at lindre spændingshovedpine, sportsskader og fibromyalgi.

Er knoglemassage smertefuld?

Knoglemassage kan være en smule ubehagelig, da behandlingen involverer pres og manipulation af kroppens strukturer. Det er vigtigt, at du kommunikerer med din behandler under behandlingen for at sikre, at styrken og teknikken er behagelig for dig.

Konklusion

Knoglemassage er en effektiv behandlingsform, der kan hjælpe med at lindre smerte og forbedre bevægelsen i knogler og led. Denne terapi har vist sig at være særligt gavnlig for personer med muskuloskeletale problemer såsom rygsmerter, sportsskader og gigt. Vær dog opmærksom på, at knoglemassage kan være en smule ubehagelig, og det er derfor vigtigt at kommunikere med din behandler under behandlingen for at sikre din komfort. Hvis du oplever nogen form for muskuloskeletal smerte eller bevægelsesbegrænsning, kan det være værd at overveje knoglemassage som en behandlingsmulighed. Det anbefales dog altid at konsultere en professionel behandler for at få den korrekte diagnose og behandlingsplan.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
LivingPostureKatrine Wennerwald Bindevævsmassage2990Nivå
Holistisk FysioterapiSusanne Kron Kranio-Sakral Terapi3480Fredensborg
Birte AlbertsenBirte Albertsen Afspændingsmassage5230Odense M
Eva FynshaveEva Fynshave Øre-akupunktur (Auriculo terapi)9800Hjørring

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder