Spring til indhold

Klangmassage Behandlere/Terapeuter

Klangmassage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Klangmassage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Klangmassage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Klangmassage: En helbredende behandlingsform

Klangmassage, også kendt som Klangskåls Terapi, er en unik behandlingsform, der anvender lyd og vibrationer til at skabe balance og helbredelse i kroppen. Denne terapi har sine rødder i tibetansk og indisk tradition og har vundet popularitet over hele verden på grund af dens effektivitet og afslappende virkning.

Hvordan fungerer det?

Under en klangmassage placeres skåle af forskellige størrelser og materialer direkte på kroppen eller i nærheden af den. Når skålene blidt bliver slået an, skaber de smukke og harmoniske toner, der forplanter sig gennem kroppen som vibrationer. Disse vibrationer har en beroligende virkning på nervesystemet og hjælper med at genoprette ubalance og blokeringer i kroppen.

Hvad kan man forvente af en klangmassage?

En klangmassage varer normalt omkring en time og begynder med en kort samtale mellem klienten og terapeuten for at identificere individuelle behov og ønsker til behandlingen. Herefter bliver klienten bedt om at ligge ned i afslappet tilstand, mens terapeuten placerer skålene på specifikke områder af kroppen.

Mens skålene vibrerer, kan klienten opleve en dyb følelse af afslapning og velvære. Nogle beskriver endda en følelse af at være “i en tilstand af fuldstændig ro og harmoni”. Klangmassage er kendt for at lindre stress, reducerer muskelspændinger og forbedrer søvnkvaliteten.

Hvem kan drage fordel af det?

Klangmassage kan være gavnligt for alle, uanset alder eller helbredstilstand. Det kan hjælpe med at lindre fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer. Det kan også være til gavn for personer med stressrelaterede symptomer, søvnproblemer, angst, depression og kroniske smerter.

Conclusion

Klangmassage er en effektiv behandlingsform, der anvender lyd og vibrationer til at skabe balance og helbredelse i kroppen. Denne terapi kan hjælpe med at lindre stress, reducere muskelspændinger og forbedre søvnkvaliteten. Uanset alder eller helbredstilstand kan klangmassage være en beroligende og helbredende oplevelse. Hvis du søger efter en alternativ behandling til at genoprette indre harmoni, kan Klangmassage være lige det, du har brug for.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Greve AlternativHanne Eskerod Madsen Zoneterapi2670Greve
Klang og Velvære Anne Toxværd Klangmassage3450Allerød
Reiki HealingHenrik Nielsen Reiki-healing4640Faxe
Mengs UniversLis Meng Qigong5560Aarup
Stald & Klinik A.MolAnna Maria Olsen Samtaleterapi5672Broby
Klinik-KirstenKirsten Warburg Klangmassage5772Kværndrup
Velvære for krop og sjælMarianne Hansen Afspænding8530Hjortshøj
PyramidenEva Schultz-Petersen Fødselsforberedelse8970Havndal

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder