Spring til indhold

Jordstrålingstest Behandlere/Terapeuter

Jordstrålingstest

Beskrivelse af behandlingsformen, “Jordstrålingstest” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Jordstrålingstest” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Jordstrålingstest

I moderne tid søger folk alternative behandlingsmetoder for at forbedre deres helbred og trivsel. En sådan metode er jordstrålingstest, som har til formål at identificere og afhjælpe ubalancer og negative energier i vores omgivelser. Denne artikel vil beskrive behandlingsformen jordstrålingstest i dybden og forklare dens potentiale til at forbedre vores velbefindende.

Jordstrålingstest, også kendt som geobiologi, er en praksis der fokuserer på at analysere de strålingsniveauer, der stammer fra jordens magnetfelter og andre energiformer. Formålet er at forstå, hvordan disse energier kan påvirke vores helbred og finde mulige løsninger på eventuelle ubalancer.

Metoden starter med en grundig måling af strålingen i et specifikt område. Denne test kan fanges ved hjælp af forskellige værktøjer og instrumenter, såsom elektromagnetiske detektorer. Når data er indsamlet, bliver de analyseret af professionelle terapeuter, der kan identificere eventuelle problematiske områder. Dette kan omfatte høje niveauer af elektromagnetisk stråling eller jordstråling.

Efter at have identificeret områderne med ubalance og negativ energi, kan behandlingen begynde. Metoderne varierer fra at omorganisere møbler og genplacere elektroniske apparater til at anbefale beskyttelsesforanstaltninger såsom krystaller eller afskærmning for at reducere virkningerne af strålingen. Målet er at skabe et sundt og afbalanceret miljø omkring os, der kan støtte vores helbred og velvære.

Sammenfattende kan jordstrålingstest være en nyttig behandlingsform til at forbedre vores generelle trivsel. Ved at identificere og eliminere negative energier i vores omgivelser kan vi skabe et bedre miljø for os selv og vores familier. Det er vigtigt at søge professionel hjælp til at udføre jordstrålingstest og følge anbefalingerne fra terapeuter for at opnå de bedste resultater. Så hvis du føler dig påvirket af ubalancer i dit hjem eller arbejdsmiljø, kan jordstrålingstest være en effektiv løsning til at genskabe harmoni og velvære.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Preben LysholtPreben Lysholt Clairvoyance7182Bredsten
Else Marie PedersenElse Marie Pedersen Biokinesiologi7442Engesvang
Kaare Heistein SørensenKaare Heistein Sørensen Coaching8420Knebel

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder