Spring til indhold

Intuitiv massage Behandlere/Terapeuter

Intuitiv massage

Beskrivelse af behandlingsformen, “Intuitiv massage” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Intuitiv massage” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Intuitiv massage

Intuitiv massage er en unik behandlingsform, der kombinerer traditionel massage med intuitiv healing og energiarbejde. Formålet med denne behandling er at skabe balance og harmoni både fysisk og mentalt. Intuitiv massage er baseret på den forståelse, at kroppen er et komplekst system, hvor fysiske, følelsesmæssige og energimæssige aspekter er indbyrdes forbundne.

Under en intuitiv massage skal du forvente en dyb afslapning og en forøget følelse af velvære. Massøren vil bruge forskellige teknikker som effleurage, petrissage, tryk og stræk for at lindre muskelspændinger, øge blodcirkulationen og løsne blokeringer i kroppen.

Det, der adskiller intuitiv massage fra traditionel massage, er indslaget af intuitiv healing. Massøren vil have evnen til at mærke og forstå energien i din krop og kan derfor arbejde på et dybere niveau for at frigøre blokeringer og genoprette energibalancen. Dette kan hjælpe med at lindre fysiske smerter, reducere stress og angst samt fremme kroppens naturlige helingsproces.

En intuitiv massage kan være særligt gavnlig for personer, der lider af kroniske smerter, muskelspændinger eller stressrelaterede lidelser. Massøren vil skabe et trygt og støttende rum, hvor du kan give slip på negative følelser og arbejde med at genoprette din krop og sindets balance.

Konklusion

Intuitiv massage er en effektiv behandlingsform, der kombinerer traditionel massage med intuitiv healing. Denne helhedsorienterede tilgang kan hjælpe med at skabe balance og harmoni i kroppen på både fysisk og følelsesmæssigt niveau. Ved at arbejde med energien i kroppen kan massøren hjælpe med at lindre smerter, reducere stress og fremme kroppens naturlige helingsproces. Hvis du lider af kroniske smerter, muskelspændinger eller stressrelaterede lidelser, kan en intuitiv massage være en ideel behandlingsform for dig. Giv dig selv tilladelse til at opleve dyb afslapning og forøget velvære gennem denne unikke behandlingsform.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Birgit KoefoedBirgit Koefoed Afspændingsmassage3700Rønne
ForeverYou v/ Kirsten UyetForeverYou v/ Kirsten Uyet Afspændingsmassage4760Vordingborg
KropCharlotte Fløe Stressbehandling5800Nyborg
alternative klinik for dybtgående helhedsterapiChristian Weidenhof Allergitest7100Vejle
Velvære for krop og sjælMarianne Hansen Afspænding8530Hjortshøj
Naturens VejPrem Devi Akupunktur9220Aalborg Ø

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder