Spring til indhold

Hestemassør Behandlere/Terapeuter

Hestemassør

Beskrivelse af behandlingsformen, “Hestemassør” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Hestemassør” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Hestemassør

Behandling af heste er en vigtig del af deres sundhed og velvære, og én behandlingsform som er blevet stadig mere populær er hestemassør. En hestemassør er en professionel, der specialiserer sig i at lindre smerter, øge bevægeligheden og fremme helingen af hestens muskler og led gennem forskellige manuelle teknikker.

En hestemassør arbejder tæt sammen med hesteejere og dyrlæger for at skabe en individuel behandlingsplan, der passer til den enkelte hests behov. Behandlingen kan omfatte terapeutisk massage, strækøvelser, mobilisering af led og triggerpunktsteknikker for at afhjælpe spændinger og øge blodcirkulationen i hestens krop.

En af fordelene ved hestemassører er deres evne til at identificere og løse muskel- og ledproblemer hos heste. Heste kan ofte have muskelstivhed, spændinger og smerter på grund af arbejde, sportslige præstationer eller skader. Hestemassørens ekspertise og hænder kan hjælpe med at lindre disse problemer og forbedre hestens fysiske tilstand og præstation.

Det er vigtigt at huske, at en hestemassør ikke erstatte en dyrlæge, men kan bidrage som et supplement til veterinærbehandling. En hestemassør arbejder altid under tilsyn og samarbejde med dyrlægen for at sikre, at den optimale behandlingsplan bliver fulgt.

Konklusion

Hestemassører spiller en vigtig rolle i hestens sundhed og velvære ved at lindre smerter, øge bevægelighed og fremme heling af muskler og led. Deres ekspertise i forskellige manuelle teknikker giver dem evnen til at identificere og løse problemer hos heste. Det er dog vigtigt at huske, at en hestemassør altid samarbejder med dyrlægen for at sikre den bedst mulige behandling. Hvis du har en hest med muskel- eller ledproblemer, kan en hestemassør være et godt supplement til at forbedre helbredet og øge hestens præstation. Kontakt en hestemassør for at få mere information om, hvordan de kan hjælpe din hest.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Bettina Bjarnø PetersenBettina Bjarnø Petersen Clairvoyance2765Smørum
Anjalumea APSAnjalumea Selsmark Clairvoyance3630Jægerspris

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder