Spring til indhold

Grof- rebirthing Behandlere/Terapeuter

Grof- rebirthing

Beskrivelse af behandlingsformen, “Grof- rebirthing” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Grof- rebirthing” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Grof-rebirthing: En beskrivelse af behandlingsformen

Grof-rebirthing er en alternativ behandlingsform, der fokuserer på at facilitere dyb emotionel og åndelig healing. Metoden blev udviklet af den tjekkiske psykiater Stanislav Grof i 1970’erne og har sidenhen vundet stigende popularitet inden for terapi og selvudvikling.

Behandlingsformen Grof-rebirthing anvender dyb vejrtrækning i kombination med bevidsthedsudvidelse for at skabe en forbindelse til undertrykte minder og følelsesmæssige blokeringer. Ved at arbejde med vejrtrækning stimuleres den naturlige helingsproces i kroppen, og klienten får mulighed for at genopleve og integrere tidligere traumer og følelsesmæssige sår.

Grof-rebirthing tilbydes typisk i individuelle sessioner, hvor klienten ligger i en afslappet stilling og bliver vejledt af en uddannet behandler. Gennem dyb vejrtrækning kan klienten opleve følelsesmæssige gennembrud, hvor undertrykte minder og følelser kommer til overfladen og frigives. Dette kan give en dyb følelse af lettelse og løsrivelse fra tidligere mentale og fysiske spændinger.

Metodens navn, “rebirthing”, stammer fra idéen om en symbolsk genfødsel, hvor klienten får mulighed for at frigøre sig fra gamle mønstre og begrænsninger, og opnå en ny bevidsthed og indre balance. Grof-rebirthing ser det som en livsforandrende proces, der kan hjælpe klienten med at opnå større selvaccept og personlig vækst.

Det er vigtigt at nævne, at Grof-rebirthing ikke er anerkendt som en mainstream-terapimetode, og der er blandet evidens for dens effektivitet. Derfor er det vigtigt at vælge en pålidelig behandler med solid erfaring og uddannelse inden for Grof-rebirthing.

I sidste ende kan Grof-rebirthing være en potentiel vej til at udforske og heale dybe lag af følelsesmæssige traumer og blokeringer. Det kan være en metode for dem, der søger en alternativ tilgang til terapi og selvudvikling, og som er åbne over for at arbejde med deres underbevidsthed og følelsesmæssige tilstande.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder