Spring til indhold

Aurafoto Behandlere/Terapeuter

Aurafoto

Beskrivelse af behandlingsformen, “Aurafoto” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Aurafoto” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Aurafoto

Aurafoto er en alternativ behandlingsform, der bygger på ideen om, at mennesker har en energifield omkring sig, som kan fotograferes og analyseres for at afsløre ubalancer eller blokeringer i kroppen. Denne behandlingsmetode er blevet stadig mere populær de seneste år på grund af dens evne til at identificere og arbejde med stillestående energi i kroppen.

Aurafoto involverer en specialiseret kamera, der er i stand til at fotografere auraen omkring en person. Auraen er det energifield, der befinder sig omkring kroppen og afspejler en persons mentale, fysiske og åndelige tilstand. Ved hjælp af farveanalyse undersøger aurafoto energifrekvenserne i auraen og identificerer eventuelle disharmonier. Denne information kan derefter bruges til at udvikle en individuel behandlingsplan.

Aurafoto-behandlingen involverer ikke kun en analyserende tilgang, men også healing og harmonisering af energien. Med hjælp fra en auraterapeut kan blokeringer i energifeltet identificeres, og der kan anvendes forskellige teknikker til at stimulere og balancere energien. Dette kan omfatte brugen af æteriske olier, krystaller eller lydterapi, alt afhængigt af den enkeltes behov.

Aurafoto-behandlingen kan have flere fordele. For det første kan den hjælpe med at afsløre og behandle psykiske eller følelsesmæssige ubalancer, der kan have indflydelse på livskvaliteten. For det andet kan den give en dybere forståelse af ens egen energi og hvordan det påvirker kroppen som helhed. Endelig kan den også hjælpe med at identificere fysiske ubalancer i kroppen, der kan kræve yderligere opmærksomhed eller behandling.

Alt i alt er aurafoto en interessant og alternativ behandlingsform, der kan give en unik indsigt i vores energifelter og hjælpe med at skabe balance og healing på flere niveauer. Hvis du er nysgerrig, er det værd at udforske denne behandlingsmetode nærmere og se, om det kan være noget for dig.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder