Spring til indhold

Aura Soma Behandlere/Terapeuter

Aura Soma

Beskrivelse af behandlingsformen, “Aura Soma” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Aura Soma” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Aura Soma: En beskrivelse af behandlingsformen

Aura Soma er en alternativ behandlingsform, der bygger på principperne af farvepsykologi, aromaterapi og energiarbejde. Denne terapeutiske tilgang blev udviklet i midten af det 20. århundrede af Vicky Wall, en britisk farmaceut og naturlæge. Aura Soma arbejder på at harmonisere kroppen, sindet og sjælen gennem brugen af farvede flasker, olier og lys.

Introduktion til Aura Soma

Aura Soma er baseret på ideen om, at farver har en dyb indvirkning på vores følelsesmæssige og fysiske velvære. Ved at anvende en kombination af flasker med farvet væske, æteriske olier og lys, forsøger Aura Soma at genskabe balance og harmoni i vores energifelter og chakraer.

Behandlingsmetoder inden for Aura Soma

En typisk Aura Soma-behandling involverer en konsultation med en certificeret terapeut, der vil vejlede dig i at vælge de rigtige farver og flasker i forhold til dine behov og ønsker. Terapeuten anvender derefter de valgte farver og olier til at stimulere og balancere energifelterne omkring din krop ved hjælp af forskellige teknikker som massage, akupressur eller reiki.

Aura Soma anvendes også som et redskab til personlig udvikling og spirituel vækst. Ved at arbejde med farvernes symbolik og den terapeutiske proces kan man opnå indsigt i ens egen personlighed og livsmål.

Fordele og effektivitet

Aura Soma hævder at være effektiv til at afhjælpe en bred vifte af problemer, herunder stress, søvnløshed, angst og depression. Mange brugere af Aura Soma rapporterer om forbedret livskvalitet og øget selvværd efter regelmæssige behandlinger.

Konklusion

Aura Soma er en behandlingsform, der arbejder med farve, aroma og energier for at skabe balance og helbredelse. Ved at integrere principperne om farvepsykologi, aromaterapi og energiarbejde anvender Aura Soma en holistisk tilgang til at styrke kroppens og sindets naturlige helbredelsesevner. Selvom der ikke er videnskabelige beviser for effektiviteten af Aura Soma, er der mange, der har haft positive oplevelser med denne behandlingsmetode. Det anbefales dog altid at konsultere en professionel terapeut og gøre sin egen forskning, før man kaster sig ud i Aura Soma-behandling.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder