Spring til indhold

Astrologi Behandlere/Terapeuter

Astrologi

Beskrivelse af behandlingsformen, “Astrologi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Astrologi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Astrologi Behandlere/Terapeuter

Astrologi: En beskrivelse af en behandlingsform

Astrologi er en behandlingsform, der er baseret på en tro på, at himmellegemernes positioner på himlen påvirker vores liv og personlighed. Denne praksis har eksisteret i årtusinder og er blevet anvendt af forskellige kulturer rundt omkring i verden. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad astrologi indebærer, og hvordan det kan anvendes som en behandlingsform.

Hvad er astrologi?

Astrologi er en praksis, der forsøger at forstå sammenhængen mellem himmellegemernes positioner og deres indvirkning på vores liv og personlighed. Astrologer mener, at himmellegemerne kan give os indsigt i vores talent, forhold, helbred og fremtid. Astrologi udnytter stjernetegnene, den store og den lille himmelkugle samt planeterne i vores solsystem til at udlede information og forudsigelser. Ved at analysere disse faktorer kan astrologer hævde at give vejledning og rådgivning om livsvalg, relationer eller helbred.

Anvendelse af astrologi som behandlingsform

Astrologi kan anvendes som en behandlingsform på mange forskellige måder. Mange mennesker bruger astrologi som en metode til selvforsørgelse og selvudvikling. Ved at analysere deres fødselshoroskop kan de forbedre deres livskvalitet og træffe informerede beslutninger. Astrologi kan også bruges som en form for terapi og rådgivning. Astrologer giver vejledning og støtte til personer, der står over for udfordringer eller ønsker at forstå sig selv bedre. Astrologi kan også anvendes til at hjælpe med at forudsige kommende begivenheder i ens liv, hvilket kan hjælpe en person med at forberede sig mentalt og følelsesmæssigt.

Konklusion

Astrologi er en behandlingsform, der fokuserer på at forstå og anvende himmellegemernes positioner for at opnå indsigt i vores liv. Det kan være en nyttig metode til selvudvikling og kan anvendes som terapi og rådgivning. Mens ikke alle er enige om astrologiens effektivitet, er der mange, der har fundet glæde og støtte ved at bruge denne praksis. Hvad end man tror på astrologien eller ej, kan det være interessant at udforske denne gamle praksis og se, hvad den har at byde på i form af personlig indsigt og selvudvikling.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
MånepaladsetIben Siff Skeltved Zoneterapi til dyr3540Lynge
Anjalumea APSAnjalumea Selsmark Clairvoyance3630Jægerspris
Anette HaldAnette Hald Healing4652Hårlev
Hanne OustrupHanne Oustrup Astrologi4944Fejø
Laila ToftLaila Toft Nielsen Clairvoyance-healing5220Odense SØ
Steen KellerSteen Keller Astrologi7400Herning

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder