Spring til indhold

Afdødekontakt Behandlere/Terapeuter

Afdødekontakt

Beskrivelse af behandlingsformen, “Afdødekontakt” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Afdødekontakt” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Afdødekontakt: En effektiv behandlingsform for at kontakte den åndelige verden

Afdødekontakt er en behandlingsform, der anvendes til at opnå kontakt med afdøde personer og åndelige væsener. Denne behandlingsform bygger på tanken om, at der eksisterer en åndelig verden, hvor mennesker kan kommunikere med de afdøde. Afdødekontakt kan hjælpe med at bringe trøst, lindring og heling til dem, der har mistet en elsket person.

Behandlingen foregår ofte gennem en medium, der fungerer som bindeled mellem den fysiske verden og den åndelige verden. Mediet kan opfange informationer, billeder, følelser og budskaber fra afdøde personer eller åndelige væsener og formidle dem til den person, der søger kontakt.

Afdødekontakt kan hjælpe med at give svar på ubesvarede spørgsmål, bringe trøst og bekræftelse om, at vores afdøde kære er okay samt formidle vigtige beskeder eller råd fra den åndelige verden. Det kan være en dybt meningsfuld og helende oplevelse at modtage beskeder og information fra de afdøde.

Selvom afdødekontakt kan have en stor indvirkning på folks liv og følelser, er det vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle er i stand til at opnå kontakt med afdøde. Det kræver tid, øvelse og evnen til at åbne sig for den åndelige verden. Derfor kan det være vigtigt at vælge en kvalificeret og erfaren behandler, der har de nødvendige evner og kompetencer.

Effektiviteten af afdødekontakt kan variere fra person til person. Nogle kan opleve klare og tydelige kontakter, mens andre kun føler en svag fornemmelse eller får symboliske budskaber. Det er vigtigt at have realistiske forventninger og være åben for de forskellige måder, hvorpå den åndelige verden kan kommunikere.

Konklusion

Afdødekontakt er en behandlingsform, der formidler kontakt mellem den åndelige verden og de afdøde. Det kan bringe trøst, lindring og heling til mennesker, der har mistet en elsket person. Gennem et medium kan beskeder, råd og informationer formidles fra den åndelige verden til dem, der søger kontakt. Det er vigtigt at vælge en kvalificeret og erfaren behandler, da evnen til at opnå afdødekontakt kræver tid, øvelse og åbenhed. Effektiviteten af behandlingen kan variere fra person til person, men det kan være en dybt meningsfuld og helende oplevelse at modtage beskeder fra de afdøde. Vær åben for de forskellige måder, hvorpå den åndelige verden kan kommunikere og forvent ikke altid klare og tydelige kontakter. Afdødekontakt kan være et værdifuldt redskab til at bringe trøst og bekræftelse til dem, der ønsker at opnå kontakt med deres afdøde kære.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Tine Ann GaardsdalTine Ann Gaardsdal Clairvoyance1361København K
Véronique Thygesen - Klinik la FontaineVéronique Thygesen - Klinik la Fontaine Healing1903Frederiksberg C
Genvej til et bedre livBente Bay Schmith Clairvoyance2000Frederiksberg
Klinik GadevangAlice Eriksen Zoneterapi2640Hedehusene
CLAIRVOYANCESKOLENMaya Fridan Clairvoyance2820Charlottenlund
Clairvoyant rådgiver og psykoterapeut Charlotte NeferClairvoyant rådgiver og psykoterapeut Charlotte Nefer Clairvoyance3600Frederikssund
Anjalumea APSAnjalumea Selsmark Clairvoyance3630Jægerspris
Anni Koch-KnudsenAnni Koch-Knudsen Blomstermedicin (dr. Bach)4040Jyllinge
Reikihealeren - Lysets SkoleLotte Schjølin Reiki-healing4220Korsør
Pernille Linde. Clairvoyance og Reiki HealingPernille Linde Larsen Clairvoyance5270Odense N
Find dig ikke i smerte - Massage Terapi og HealingMona Kyed Afspændingsmassage5462Morud
Birthe Schrøder HansenBirthe Schrøder Hansen Clairvoyance6510Gram
LonematineLone Matine Clairvoyance8765Klovborg

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder