Spring til indhold

Acunova Behandlere/Terapeuter

Acunova

Beskrivelse af behandlingsformen, “Acunova” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Acunova” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Acunova er en innovativ behandlingsform, der kombinerer akupunktur og vestlig medicin for at behandle en bred vifte af lidelser og tilstande. Metoden er udviklet af Dr. Gerhard Litscher og hans team og har vist lovende resultater i både kliniske forsøg og klinisk praksis. I denne artikel vil vi beskrive Acunova’s behandlingsform og dens potentielle fordele.

Behandlingsformen Acunova

Acunova er baseret på principperne i traditionel kinesisk medicin samt moderne vestlig medicinsk viden. Behandlingen involverer indsættelse af fine sterile nåle i bestemte punkter på kroppen, der stimulerer kroppens egne helbredelsesprocesser. Disse punkter er valgt på baggrund af en grundig diagnosticering og forståelse af patientens tilstand.

En af de unikke egenskaber ved Acunova er brugen af specielle måleinstrumenter, der registrerer patientens fysiologiske reaktioner på akupunktur. Disse målinger hjælper med at individualisere behandlingen, så den er optimal til den enkelte patient. Desuden kan målingerne give vigtige oplysninger om patientens helbredstilstand og effektiviteten af behandlingen.

Potentiale og fordele

Acunova har vist sig at være effektiv til behandling af forskellige helbredsproblemer som kroniske smerter, allergi, søvnproblemer og stressrelaterede lidelser. Det kan også anvendes som supplement til konventionel medicinering for at forbedre behandlingen af alvorlige sygdomme som kræft og hjerteproblemer.

Fordelene ved Acunova inkluderer en ikke-invasiv og naturlig tilgang uden bivirkninger, når den udføres af en kvalificeret behandler. Behandlingen kan tilpasses individuelle behov og tilbyde et holistisk perspektiv på helbredelse. Desuden er Acunova-metoden baseret på solid videnskabelig forskning og har fået anerkendelse i både Kina og vestlige lande.

Konklusion

Acunova er en behandlingsform, der kombinerer akupunktur og vestlig medicin for at behandle forskellige lidelser og tilstande. Med sin unikke tilgang og brugen af måleinstrumenter tilpasses behandlingen individuelt, hvilket øger dens effektivitet og patientens helbredelsesproces. Behandlingen har vist sig at være effektiv og har mange potentielle fordele uden bivirkninger. Acunova-metoden er baseret på solid forskning og er blevet anerkendt både i Kina og vestlige lande.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Birthe Schrøder HansenBirthe Schrøder Hansen Clairvoyance6510Gram
Kanaloa KropsterapiAnnemette Hougaard Kranio-Sakral Terapi7080Børkop

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder