Spring til indhold

Åndsvidenskab Behandlere/Terapeuter

Åndsvidenskab

Beskrivelse af behandlingsformen, “Åndsvidenskab” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Åndsvidenskab” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Åndsvidenskab er en behandlingsform, der fokuserer på forbindelsen mellem sindet og kroppen samt den åndelige dimension af mennesket. Denne holistiske tilgang anerkender, at vores fysiske, mentale og åndelige velvære er forbundet og påvirker hinanden. Gennem en kombination af terapi og spirituel praksis søger Åndsvidenskab at fremme helbredelse, personlig udvikling og åndelig oplysning hos den enkelte.

Terapi og spirituel praksis

Åndsvidenskab omfatter en bred vifte af terapeutiske tilgange og spirituelle praksisser. Terapeutiske indgreb kan omfatte samtaleterapi, kognitiv adfærdsterapi og kropsterapi, blandt andre. Målet er at hjælpe klienten med at identificere og bearbejde følelsesmæssige og mentale blokeringer, der hindrer deres personlige og åndelige vækst.

Den spirituelle praksis i Åndsvidenskab kan omfatte meditation, visualisering, energiarbejde og healing. Disse øvelser styrker forbindelsen mellem krop og sind og åbner op for en dybere forståelse af den åndelige dimension. Gennem disse spirituelle praksisser søges der efter at genoprette harmonien mellem kroppen, sindet og ånden.

Helbredelse og personlig udvikling

Åndsvidenskab er ikke kun rettet mod behandling af symptomer og sygdomme, men også mod helbredelse af hele personen. Ved at arbejde på både det mentale og åndelige plan kan Åndsvidenskab hjælpe med at lindre stress, angst og depression samt fremme positiv livsændring og personlig vækst.

Behandlingsformen sigter mod at styrke individets evne til at håndtere udfordringer og opnå en bedre livskvalitet. Ved at opnå en dybere forståelse af sig selv og deres forhold til verden omkring dem, kan klienterne finde indre ro og fred.

Konklusion

Åndsvidenskab kombinerer terapeutiske metoder og spirituel praksis for at fremme helbredelse, personlig udvikling og åndelig oplysning. Denne holistiske tilgang anerkender forbindelsen mellem krop, sind og ånd og søger at genoprette harmonien mellem disse elementer. Gennem terapi og spirituelle øvelser kan Åndsvidenskab hjælpe klienter med at håndtere problemer, finde balance og opnå større livsglæde.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Aagaard Psykoterapi Hypnose og ParterapiAnders Aagaard Hypnose2700København Brønshøj
Cellina GyllingCellina Gylling Clairvoyance3000Helsingør
Svanecentret Pernille KondoSvanecentret Pernille Kondo Meditation3220Tisvildeleje
Ingolf PlesnerIngolf Plesner Åndelig udvikling5853Ørbæk
Anette LeiAnette Lei Åndelig udvikling6230Rødekro
Den Nye TidThirajane Aurora Livsvejledning8900Randers C

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder