Spring til indhold

Åndsvidenskab - Martinus Kosmologi Behandlere/Terapeuter

Åndsvidenskab – Martinus Kosmologi

Beskrivelse af behandlingsformen, “Åndsvidenskab – Martinus Kosmologi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Åndsvidenskab – Martinus Kosmologi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion til behandlingsformen Åndsvidenskab – Martinus Kosmologi

Åndsvidenskab, også kendt som Martinus Kosmologi, er en behandlingsform, der bygger på en dyb forståelse af kosmiske love og principper. Denne behandlingsform har til formål at hjælpe mennesker med at udvikle deres åndelige bevidsthed og opnå større harmoni og lykke i deres liv. Martinus Kosmologi er baseret på værkerne af den danske forfatter Martinus Thomsen, der gennem sit arbejde har skabt en omfattende kosmologisk teori og spirituel filosofi.

Behandlingsmetoder i Åndsvidenskab

I Åndsvidenskab anvendes forskellige behandlingsmetoder til at arbejde med den åndelige bevidsthed. En af de centrale metoder er meditation, hvor man søger at opnå en dyb forbindelse til den guddommelige kilde. Meditation hjælper med at skabe indre ro og balance og kan være en effektiv måde at arbejde med stress, angst og depression.

En anden metode er selvudvikling gennem studie og refleksion over Martinus’ værker. Martinus Kosmologi indeholder en lang række bøger og artikler, der giver indsigt i kosmiske love og principper. Ved at studere og reflektere over disse værker kan man få en dybere forståelse af sig selv og universet.

En vigtig del af behandlingsformen er også at praktisere kærlighed og medfølelse i ens dagligdag. Ved at udvise kærlighed og medfølelse overfor andre skaber man et positivt energifelt omkring sig selv og bidrager til at skabe harmoni og balance i verden.

Afslutning

Åndsvidenskab – Martinus Kosmologi er en behandlingsform, der har til formål at hjælpe mennesker med at udvikle deres åndelige bevidsthed og opnå større harmoni og lykke i deres liv. Gennem metoder som meditation, studie af Martinus’ værker og udøvelse af kærlighed og medfølelse kan man arbejde med at opnå en dybere forståelse af sig selv og universet. Behandlingsformen bygger på kosmiske love og principper og tilbyder en holistisk tilgang til velvære og lykke. Ved at integrere Åndsvidenskab i ens dagligdag kan man skabe en positiv forandring og leve i større harmoni med sig selv og omverdenen.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Aagaard Psykoterapi Hypnose og ParterapiAnders Aagaard Hypnose2700København Brønshøj
Ingolf PlesnerIngolf Plesner Åndelig udvikling5853Ørbæk
Den Nye TidThirajane Aurora Livsvejledning8900Randers C

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder