Spring til indhold

3A Terapi Behandlere/Terapeuter

3A Terapi

Beskrivelse af behandlingsformen, “3A Terapi” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “3A Terapi” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

3A Terapi er en behandlingsform, der sigter mod at hjælpe mennesker med at finde forbedringer i deres liv ved at fokusere på deres tanker, adfærd og følelser. Denne terapiform hjælper klienterne med at identificere og ændre uhensigtsmæssige mønstre for at opnå bedre mentalt velvære og livskvalitet.

Hvad er 3A Terapi?

3A Terapi står for Awareness, Acceptance, og Action (bevidsthed, accept og handling på dansk). Terapeuten arbejder med klienten for at øge deres bevidsthedsniveau om deres tanker, følelser og adfærd. Ved at blive mere opmærksom på disse faktorer kan klienten bedre forstå, hvad der bidrager til deres negative mønstre, og hvilke ændringer der skal til for at bryde dem.

I 3A Terapi vægtes også accept af de ting, vi ikke kan ændre. Det handler om at acceptere livets udfordringer og vores egne begrænsninger. Ved at acceptere og anerkende disse faktorer kan klienten lære at håndtere dem på en mere hensigtsmæssig måde.

Den sidste del af behandlingsformen er handling. Klienten opfordres til at tage konkrete skridt i retning af forbedringer. Dette kan indebære at ændre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre eller skabe nye sunde vaner. Gennem handling opnår klienten reelle forandringer i deres liv, og terapien bliver mere handlingsorienteret end bare at tale om problemerne.

Afslutning

3A Terapi er en behandlingsform, der hjælper klienter med at øge deres bevidsthed om deres tanker, følelser og adfærd. Ved at acceptere og handle på denne bevidsthed kan klienten opnå forbedringer i deres mentale velvære og livskvalitet. Denne helhedsorienterede tilgang giver klienten værktøjer til at bryde uhensigtsmæssige mønstre og skabe positive forandringer i deres liv. Hvis du søger efter en terapiform, der fokuserer på både bevidsthed, accept og handling, kan 3A Terapi være det rette valg for dig.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Gerda BeckGerda Beck Parterapi1057København K
SexologLene Alexander 3A Terapi4623Lille-Skensved
Birthe Schrøder HansenBirthe Schrøder Hansen Clairvoyance6510Gram
Bjørks terapi og velværeBjørk Bonnichsen 3A Terapi8832Skals

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder