Spring til indhold

Sang - overtonesang Behandlere/Terapeuter

Sang – overtonesang

Beskrivelse af behandlingsformen, “Sang – overtonesang” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Sang – overtonesang” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Introduktion

Overtonesang er en behandlingsform, der har vundet popularitet i de seneste år. Det er en form for sangteknik, der har været brugt i århundreder af forskellige kulturer verden over. Overtonesang handler om at synge to toner på samme tid ved at manipulere med resonansen i stemmen. Denne behandlingsform har vist sig at have positive effekter på både fysisk og mental sundhed. I denne artikel vil vi uddybe nærmere om overtonesang og de potentielle fordele den kan have.

En beskrivelse af behandlingsformen overtonesang

Overtonesang er en sangteknik, hvor sangeren bruger sin stemme til at synge flere toner på samme tid. Dette opnås ved at manipulere med resonansen og formen af munden og svælget under sangen. Når man synger, opstår der en grundtone, som er den primære tone, man hører. Men samtidig genereres der også en række overtoner, som er højere frekvenser af lyden. Disse overtoner kan kontrolleres og fremhæves ved hjælp af den rigtige teknik.

Behandlingsformen overtonesang er blevet brugt i mange forskellige kulturer verden over. I Tibet og Mongoliet har man længe brugt teknikken som en del af den åndelige praksis for at skabe harmoni og balance i sindet. I Vesten er overtonesang også blevet anerkendt som en potent måde at forbedre sundhed og trivsel.

Fordele ved overtonesang

Overtonesang har en række potentielle fordele for både fysisk og mental sundhed. Når man synger, vil man opleve en reduktion i stress og spændinger i kroppen. Det kan også hjælpe med at forbedre vejrtrækningen og styrke åndedrætsmusklerne. Mentalt kan overtonesang have en beroligende og afstressende virkning. Det kan hjælpe med at skabe fokus og opnå større klarhed i tankerne.

Konklusion

Overtonesang er en behandlingsform, der har vist sig at have mange fordele for både fysisk og mental sundhed. Ved at synge flere toner på samme tid kan man opnå fysisk afslapning, forbedre vejrtrækningen og skabe mentalt fokus. Overtonesang har været brugt i mange århundreder i forskellige kulturer verden over og er blevet anerkendt som en potent måde at opnå harmoni og balance i både krop og sind. Hvis du er interesseret i at udforske denne behandlingsform, kan det være en god idé at søge et professionelt kursus eller en erfaren overtonelærer for at lære teknikken korrekt.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder