Spring til indhold

Psykosyntese Behandlere/Terapeuter

Psykosyntese

Beskrivelse af behandlingsformen, “Psykosyntese” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Psykosyntese” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Psykosyntese

Psykosyntese er en terapeutisk behandlingsform, der har til formål at hjælpe mennesker med at opnå større harmoni og integration i deres liv. Behandlingsformen blev udviklet af den italienske psykolog Roberto Assagioli i midten af det 20. århundrede og bygger på principperne om selverkendelse, selvfornyelse og spiritualitet.

Psykosynteseterapi fokuserer på at arbejde med både det bevidste og det ubevidste sind. Terapeuten hjælper klienten med at udforske og forstå de forskellige aspekter af deres personlighed samt at identificere og løse eventuelle blokeringer eller ubalancer. Dette opnås gennem forskellige teknikker og tilgange, herunder samtaleterapi, visualisering, mindfullness og guidede meditationer.

En vigtig del af psykosyntesen er integrationen af det spirituelle aspekt af individet. Terapeuten hjælper klienten med at opdage og udforske deres indre kerne, deres essens eller sjæl, og at bringe dette i balance med deres identitet og personlighed. Dette kan hjælpe klienten med at finde deres formål og mening i livet og skabe en dybere forbindelse med sig selv og andre mennesker.

Psykosynteseterapi kan være særligt gavnligt for personer, der oplever følelsesmæssige eller psykiske problemer, såsom angst, depression, lavt selvværd eller forvirring omkring deres livsvej. Det kan også være nyttigt for personer, der ønsker at udvikle deres personlige vækst og spiritualitet eller ønsker at opnå større selvbevidsthed og selvkærlighed.

Konklusion

Psykosyntese er en terapeutisk behandlingsform, der har til formål at hjælpe mennesker med at opnå større harmoni og integration i deres liv. Ved at arbejde med både det bevidste og det ubevidste sind, kan psykosyntese hjælpe med at identificere og løse blokeringer eller ubalancer og hjælpe klienter med at finde deres formål og mening i livet. Behandlingsformen kan være gavnlig for personer med følelsesmæssige eller psykiske problemer samt dem, der ønsker at udvikle deres personlige vækst og spiritualitet. Psykosyntese tilbyder en holistisk tilgang til terapi, der kan hjælpe mennesker med at skabe en dybere forbindelse med sig selv og andre.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder