Spring til indhold

Atlasprofilax Behandlere/Terapeuter

Atlasprofilax

Beskrivelse af behandlingsformen, “Atlasprofilax” og oversigt over behandlere og/eller terapeuter i Danmark 

Tilbud!

Skriv en god fyldig artikel om, “Atlasprofilax” til siden her, og få link til din hjemmeside fra artiklen.

(Gratis i 12 måneder)

Beskrivelse af behandlingsformen Atlasprofilax

Atlasprofilax er en behandlingsform, der fokuserer på manipulation og justering af den øverste nakkevirvel, også kendt som atlas. Denne behandlingsteknik blev udviklet af den schweiziske kiropraktor René-Claudius Schümperli og har vundet popularitet på verdensplan.

Hvordan fungerer det?

Under en Atlasprofilax-behandling ligger patienten på en behandlingsbriks, og behandlingsudøveren placerer forsigtigt hænderne på siden af ​​patientens hoved. De udfører derefter en hurtig og præcis impuls, der sigter mod at korrigere atlas’ position i forhold til de andre ryghvirvler.

Afslapning er en vigtig del af behandlingen, og mange patienter oplever, at det føles behageligt og stressreducerende. En Atlasprofilax-behandling er normalt smertefri, og der kræves generelt kun én behandling for at opnå de ønskede resultater.

Fordele ved Atlasprofilax

Denne behandlingsform hævder at have en bred vifte af fordele. Mange patienter rapporterer om øjeblikkelig lindring af smerter og ubehag i nakke, skuldre og ryg. Atlasprofilax kan også forbedre kroppens generelle balance, forbedre muskeltonus og øge blodcirkulationen.

Derudover rapporterer nogle patienter om en forbedret mentalt fokus og en følelse af øget velvære efter en Atlasprofilax-behandling. Det siges også at kunne hjælpe med lindring af forskellige symptomer relateret til migræne, kæbespændinger og søvnproblemer.

Sammenfatning

Atlasprofilax er en behandlingsform, der fokuserer på nøjagtig manipulation og korrektion af atlas, den øverste nakkevirvel. Denne behandlingsmetode hævder at kunne lindre smerter og forbedre kropsbalance, muskeltonus og blodcirkulation. Mange patienter rapporterer også om en forbedring af mentalt fokus og følelsen af ​​øget velvære efter en behandling. Hvis du oplever smerter eller ubehag i nakke, skuldre og ryg, kan Atlasprofilax være en effektiv behandlingsmulighed at overveje.

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder