Spring til indhold

TRAUME BEHANDLING (REM RE-MAPPING)

H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ain (E)motion
Traume behandling der virker
H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ainfull (E)motions
REM Re-Mapping Klart ja fra mig
H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ainfull (E)motions
Hurtigt - Effektivt - Anbefales
H:O:P:E. - (H)elp (O)vercome (P)ainfull (E)motions

Traume Behandling – REM RE-Mapping

TÆNK HVIS DET VAR SÅ LET?

Hvis du havde klaustrofobi, og du blot behøvede 20 minutters behandling, så var du fri af angstens lænker

Eller

Hvis du havde en bilulykke for 15 år siden, og du stadig var plaget af angst i trafikken, og nødigt kørte i myldretid eller på motorvej. Og det eneste du behøvede at gøre, var at modtage traumebehandling i 30 minutter, og så var 15 års mareridt overstået.

Eller

Hvis du havde haft en barndom, fyldt med fysiske og psykiske overgreb, og du stadig vågnede med forfærdelige mareridt og stadig ikke kunne have en “normalt” forhold til andre mennesker. Og der så var en behandling, der kunne slippe dig fri af din barndoms helvede, og give dig et normalt liv.

Tænk hvis det var så let?

MEN DET ER DET!

REM re-mapping kan gøre netop det! Vi har alle sammen et “kort over virkeligheden” gemt i vores underbevidsthed. Ikke “ de andres” virkelighed. DIN VIRKELIGHED og kun din. Vi har alle sammen, hvert vores individuelle kort over virkeligheden, og ingen anden har et kort, der er præcist som dit.

Det er dette kort, vi forholder os til, når vi lever vores liv, og eksisterer i vores (helt egen) virkelighed. Dette kort er gemt i vores underbevidsthed, og alle oplysninger der “nede” er skrivebeskyttet (de kan ikke redigeres eller overskrives) så længe oplysningerne ligger i underbevidstheden er de uanfægtelige ikke redigerbare sandheder.

 • Klaustrofobi
 • Bilulykke
 • Barndom
 • psykiske overgreb
 • barndoms helvede
 • alkoholiker
 • små rum er farlige
 • astma
 • angstanfald
 • Fobier
 • post traumatisk syndrom

ET TRAUME

Er sådan en uanfægtelig, ikke redigerbar sandhed. Lad mig give dig et eksempel:

Lille Peter har en mor og en far, og de bor i en lille lejlighed på Vesterbro. Far arbejder på Carlsberg bryggerierne (det er en gammel historie) og er blevet alkoholiker af at have FRI ØL på arbejdspladsen. Når far drikker bliver han ondskabsfuld. Det sker at han ikke drikker, og så er han en rar far og mand til mor, men oftest har far drukket når han kommer hjem fra job.

Far kommer hjem ved 16 tiden hver dag (hvis han da ikke er taget på pub med gutterne) så når klokken er 15:45 sender mor, lille Peter ind på hans værelse, for at prøve at afbøde det værste ondskab fra far.

Der sidder lille Peter så, på han lille kammer på 3 gange 3 meter, og frygter dommedagstimen når far kommer hjem. Peter håber at lige netop i dag, er en af de få dage hvor far ikke har drukket. Men han ved, at det er mere sandsynligt at han har. Så Peter er ængstelig, og efterhånden som tiden tikker, skifter ængsteligheden til frygt.

Skridtene på opgangen (Peter holder vejret) hvis han lytter godt efter kan han høre om far slingrer op ad trappen (det gør han i dag) nøglen imod låsen i døren (atter holder Peter vejret) rammer han med det samme? Eller fumler han med at ramme det lille nøglehul? (I dag er Far usædvanligt længe om at ramme) og nu skridtene ind i entreen (Peter tør slet ikke trække vejret) dette er det afgørende tegn, går han stille ind i stuen? Eller farer han vredt og hurtigt ind igennem gangen? (I dag er far skridt ekstra tunge)

Peter har svært ved at trække vejret, han prøver at holde det, måske opdager far ikke at han er der, hvis bare han er helt stille, hvis bare han holder vejret? Det er også som om afstanden fra sengen, hvor Peter sidder, og over til døren, er blevet kortere end før. For Peter ved, at når far er færdig med at råbe af mor, med at slå på mor, så er der Peters tur. Til at blive råbt af, til at blive skubbet rundt, og til at få en syngende flad (hvis det er en god dag, ellers får han mange flade)

Peter hører det han ventede at høre. Far der råber, mor der græder og tigger om at han skal falde til ro. Peters vejrtrækning er næsten ophørt og afstanden over til døre bliver mindre og mindre, for Peter ved, at lige om lidt, kommer far, og det bliver ikke rart.

Hver gang Peter hører fars skridt, holder Peter vejret, lytter, og frygter hvad der kommer til at ske. Og døren kommer tættere og tættere på. Til sidst er det som om at Peters kammer kun er en halv meter på hvert led, og døren er lige i fjæset på Peter. Hjertet hamrer så han er ved at besvime, han tør ikke trække vejret, men nøjes med et lille gisp i ny og næ, bare for at overleve

LIGE DER!

I dette lille sekund, inden far kommer ind ad døren. Bestemmer Peter sig til at små rum er farlige, at det er farligt at trække vejret og at angsten er den eneste ven han har

Den voksne Peter har klaustrofobi, astma og angstanfald. Et tydeligt post traumatisk syndrom. Eller et traume i moderne tale.

MEN HVAD SKETE DER?

Egentlig inde på lille Peters kammer, den forfærdelig aften, da Peter pådrog sig svære psykiske skader, i form af Angst, klaustrofobi og astma.

Peters lille infantile hjerne FORTOLKEDE på den forfærdelige situation han var i og KONKLUDEREDE

1: Det er bedst ikke at trække vejret (astma)
2: Små rum er farlige.                           (Klaustrofobi)
3: Angsten er min ven.                         (Angstanfald)

Disse konklusioner er og bliver gemt i underbevidstheden, hvor de som skrevet er uanfægtelige ikke redigerbare sandheder. Og så længe de ligger der, vil de være en del af det kort, der skaber Peters virkelighed, og vil resultere i Angst, klaustrofobi og astma.

DET REM-REMAPPING GØR

Er at skabe et miljø, hvor bevidstheden får en NY CHANCE for at vurdere på oplysningerne i underbevidstheden. Hvis man kan få “TRUKKET” oplysninger “OP” et sted hvor de kan redigeres, og derefter giver bevidstheden “værktøjet” til PÅ NY at vurdere på situationen, med logiske øjne. Så kan oplysningerne overskrives, redigeres eller endda helt slettes, og så opløses traumet, uanset om det er et lille traume (lille t traume) eller et stort (massivt) traume (stort T traume)

OG DET ER DET! REM RE-MAPPING KAN

Man skaber simpelt hen et nyt kort over virkeligheden. Et kort hvor oplysninger om vejrtrækning, små rum og tryghedsfølelse er skiftet ud med GODE DATA! Det at trække vejret kan være og er altid livgivende og dejligt. Små rum kan være hyggelige og nyttige, og det er muligt at føle sig fuldstændigt tryg og i sikkerhed.

JEG HAR UDVIKLET REM RE_MAPPING

Igennem mange års arbejde med klienter, der havde lignende problemer. Jeg arbejde med Coaching, tankefelt terapi og hypnose, men nogle gange var disse terapiformer både bøvlet og langsommelige, så jeg ønskede mig en terapiform, der bar både hurtig og effektiv

DEN HAR JEG FÅET MED REM RE-MAPPING

Den virker i værste fald på få sessions, og i bedste fald (og ofte) på få minutter. Jeg behandler ugentlig på folk med svære problemer, og har ALTID SUCCES, og derfor er jeg lige nu, ved at sætte et kursus sammen, så vi kan skabe flere rem re-mapping mastere, for på den måde at skabe en verden, der bygger på mentalt sunde mennesker, der tager sunde og fornuftige beslutninger.

Birger Grandahl- Traume terapeut

REM re-mapping - Traumebehandling

REM re-mapping – Traumebehandling

Du finder din Traume Behandler ved at klikke på knappen her

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

  . . . . . . . . .

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews

Har du en go' kommentar?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder