0,- Kr. og kun 0,- kr.

Har du også som de fleste andre behov for hjælp?
Du får ikke bare 1 men 6 måneder gratis medlemskab

"Det der er vigtigt er at du føler dig tilpas og at du får noget positivt tilbage"
Find din behandler på Det Spirituelle Mødested
Claus Sylvest Ishøy
Designer

Mange muligheder

Du vil kunne vælge mellem et hav af muligheder som passer til dine behov, så din forretning tager sig bedst ud.

Du kan få del i alle mulighederne, hvis du vil være en del af inderkredsen og være med i ‘The Innercirkle’

VI lytter til dig

Det er dig der skal markedsføres. så vi lytter til dine ønsker og behov. Men vi kommer også med vores professionelle input.

Du får adgang til moderne markedsføringsteknikker som kun få kender til og endnu færre gør brug af.

Hvis du vil så bliv en del af inderkredsen og kom med  i ‘The Innercirkle’

Sociale medier

Sociale medier i konstant udvikling, gør det svært at følge med. Vi sørger for at være på forkant og har kig på fremtiden, så vi kan hjælpe dig med at være med på den nyeste markedsførings teknologi.

Du kan hvis du bliver godkendt som en del af inderkredsen, få del i alle teknikkerne og være foran alle andre i markedsføringen.

Vil du lukkes ind i ‘The Innercirkle’ ?

Bliv forelsket i de services vi tilbyder dig

Statistik på besøgende

Hvor mange kigger på din præsentations side og hvor kommer de fra, Google, Facebook osv. Hvilket køn, alder, område og mange andre detaljer.

Globalt eller lokalt

Vi er blevet meget globale i måden vi kommunikerer med hinanden på, og det udnytter vi i det omfang der er behov for det.

Webshop salg

Har du spændende ting du sælger, så få plads på vores webshop. Du vil automatisk få annoncering får de produkter du har på webshoppen.

Mobilen bruges af over 50%

Vi sørger for elegance på mobilen så du også der bliver præcenteret optimalt. Og nye muligheder for markedsføring på mobilen bliver udforsket.

Sammen er vi bedst

Vi er ikke bare en hjemmeside vi er et samfund af mange. Og når vi er sammen om markedsføringen er vi bedst. Men du vil stadig være i centrum.

Det er nemt

Det er nemt for dig! vi søger for det meste og gør vores bedste for at du bliver set af de fleste. Du bruger tiden på det du vil og vi tager os af resten.

Hvad får du i dit gratis medlemskab

En præsentations side

Du får en side på Det Spirituelle Mødested. Her beskriver du alt om dig selv og din klinik og hvad du tilbyder af services, hvilke uddannelser du har, Symptomer du kan afhjælpe med din kunnen.

Autopost af blogindlæg

Dine blogindlæg vil blive posted automatisk på sociale medier.

Webshop salg

Har du spændende ting du sælger, så få plads på vores webshop. Du vil automatisk få annoncering får de produkter du har på webshoppen.

Facebook 'The Innercircle'

Du får adgang til inderkredsen på Det Spirituelle Mødested. Markedsføringstips, Socale media tips, du kan stille spørgsmål om hjemmesider, seo, Sociale medier og meget mere.

Annoncering

Du vil blive annonceret på Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin, Youtube, Google, Bing og mange andre populære steder.

3 søgeord

Du vil få 3 søgeord til brug for annoncering. Dvs. du vil blive fundet på f.eks. Traume terapi, Reiki healing, Spirituel vejleder. Du vælger selv.

Del dette: