Taknemmelighed – stil ind på en frekvens af overflod og mirakler

  • af

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 20/04/2020 - 26/04/2020
0:00 - 23:30

Lokation
Den Spirituelle Skole

Kategori


Et foredrag af Ianneia Meldgaard
fra https://empoweryou.dk/

OBS: Dette foredrag bliver lavet om til et virtuelt arrangement på følgende måde: Jeg har lavet og indtalt foredraget som et videoforedrag/minikursus. I den uge, foredraget er planlagt (uge 17), får du mulighed for at købe videoen til de 100 kr. en foredragsbillet normalt koster (halv pris af, hvad videoen sælges til i min webshop). Du får en rabatkode gennem et opslag på Den Spirituelle Skoles Facebook side. I samme uge laver vi så en tråd på Facebook siden hvor I kan stille spørgsmål og vi sparrer med hinanden om vores erfaringer i at bruge taknemmeligheden til at hæve vores vibrationer. Så skriv TAKNEMMELIGHED i hele uge 17 i din kalender og hold øje med Den Spirituelle Skoles Facebook side i ugen efter påske – så kommer der nærmere info 🙂

Se beskrivelse videoforedraget/minikurset på min web her: https://empoweryou.dk/e-kurser/kursus-og-foredrag-taknemmelighed-overflod-og-mirakler/

I dette foredrag får du indsigt i, hvorfor taknemmelighed er en af de følelser, der hurtigst og mest effektivt bringer dig direkte op i toppen af vibrations-stigen. Derop hvor kærligheden, tilliden, begejstringen, glæden og alle de andre højtvibrerende tilstande befinder sig. Derop, hvor den virkelige sandhed om Dig og Livet befinder sig.

Når du er fyldt af disse høje vibrationer, stiller du ind på en frekvens, hvor overflod og mirakler naturligt kommer til dig. Ganske enkelt fordi det er sådan Universet fungerer.

Så når du ikke mere står i vejen for dig selv – gennem frygt, vrede, skyldfølelse, offerbevidsthed og andre lavt-vibrerende tilstande – så kan Livet komme til med sit frie flow af de gaver og synkrone hændelser (læs: overflod og mirakler), som du og din sjæls udvikling har allermest brug for.

Taknemmelighed er så stærkt et redskab til at bringe dig i kontakt med universets naturlige strøm, fordi det automatisk sætter dig i forbindelse med Livets små og store undere.

Når du skærper din opmærksomhed på alt det gode og alle de velsignelser, du har og oplever lige nu, vækker du de højest vibrerende tilstande i dig, som er nævnt herover. Når du praktiserer taknemmelighed, stimulerer din dybe kærlighed til Livet, din tillid til at Livet støtter dig samt din begejstring og glæde over livet.

I dette foredrag får du indblik i, hvordan alt omkring vibrationer og vibrations-stigen hænger sammen – og hvorfor taknemmelighed er så effektivt til at bringe dig ind i en frekvens, hvor overflod og mirakler bliver en naturlig del af Livet.

Desuden får du en række tips og redskaber, som du kan bruge til at praktisere taknemmelighed, så du kan komme i gang med det samme.

Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole. Skriv til Stine Brandt Larsen, hvis du er medlem og ønsker et link til video-foredraget. Så får du det tilsendt fra mandag i uge 17.

Bliv medlem af skolen her: https://detspirituellemodested.dk/vare/medlemskab-af-den-spirituelle-skode