Spring til indhold

Det Spirituelle Mødested

Tanken bag

Find din behandler på Det Spirituelle Mødested
Find din behandler på Det Spirituelle Mødested
Tanken bag Det Spirituelle Mødested’s Facebook forum, er at samle nye og etablerede vejledere og behandlere inden for det spirituelle og inden for de alternative behandlings former. Vejleder og behandler såvel som klient, skal kunne finde et match, her på Det spirituelle Mødested.
 

Klient og behandler match

 Eks. Du som klient sender en forespørgsel til Det Spirituelle Mødsted, på et evt. ønske om behandling eller om råd og vejliedning, og denne forespørgsel vil blive sendt ud i netværket af tilmeldte behandlere. Du vil inden for 24 timer, få et svar retur med 3 forslag til matchende behandlere/vejledere, ud fra de kriterier du som klient har sat i din forespørgsel. Det vil naturligvis også være muligt for dig at kontakte behandleren/vejlederen direkte, hvis det er det du ønsker.
 

Behandler/Vejleder

Det er klienten der er i fokus, men dig som behandler, skal have mulighed for at plukke klienter, fra den base af klienter der her vil være tilgængelig. Du vil som behandler/vejleder kunne bruge Det Spirituelle Mødested som en kanal til at markedfører dig og din virksomhed. Du får undervisning, og du kan få udført dele af det arbejde du ikke selv ønsker at udføre, inden for IT og markedsføring.
 

Bliv set

Det er ikke nok at oprette en hjemmeside eller en Facebook side og så tro at klienterne kommer af sig selv. Det kræver et stykke arbejde og mange er ikke klar over hvor meget tid det kræver at promovere en nystartet virksomhed, om det er en enmands eller en større virksomhed, så er arbejdet med at promovere virksomheden, det samme. Det Spirituelle Mødested hjælper dig med at blive set i mængden af alle de andre behandlere og Spirituelle vejledere der er, og som også gerne vil ses og have nye klienter.
 

Er det dyrt

Alt er jo relativt, men hos Det Spirituelle Mødested, er der plads til alle størrelser økonomi. Du starter i det små og efterhånden kan du udbygge eller tilføje ekstra services ønsker fra os. og som passer til din økonomi.
 

Som klient

Som klient betaler du enten per forespørgsel eller for et medlemsskab. Det koster kr. 100,- pr. forspørgsel og et medlemskab koster kr. 599,- pr. år. Som betalende medlem er du er med i et lukket forum og du kan du stille spørgsmål direkte til behandlerne/vejlederne om deres behandlingsformer og lære dem bedre at kende, inden du vælger den behandler eller spirituelle vejleder du ønsker skal hjælpe lige netop dig. Som betalende medlem har du fri adgang til en vifte af forskellige spirituelle services.
 

Som behandler/vejleder

Som behandler/vejleder ​vælger du hvilken service du ønsker fra Det Spirituelle Mødested. Kontakt os og høre hvad vi kan gøre for dig og din spirituelle virksomhed.
 
Positive hilsener
Det Spirituelle Mødested
Gå til Facebook siden og klik på “synes godt om”, TAK.

vip Lounge klub

Kom med i vores VIP lounge klub
og få eksklusive nyheder