Spring til indhold

Håndanalyse

KORT OM HÅNDANALYSEN

Håndanalyse

Håndanalyse


Håndanalyse er den moderne form for den gamle kunst håndlæsning. Håndlæsningen prøver at forudsige fremtiden ud fra linjerne i din håndflade, mens håndanalysen samtidig finder selvforståelse ved en gennemgang af samtlige linjer i dine hænder. Det siges, at håndlæsning er som at stirre dybt ind i sandhedsspejlet og få åbenbaringer, mens en håndanalyse viser dig, hvem du er i dag, og hvem du kan være, når du er i din bedste udgave.

Hvorfor analyserer man ikke de fysiske linjer i hænderne?

Et aftryk viser andre ting end blot en fysisk hånd. Man kan for eksempel se, hvor du er i gang med at redefinere dig selv, hvis der er energi der er blokeret i et område, og hvad det handler om. Derudover er der det fysiske aftryk, som håndanalitikeren har modtaget forinden, så han/hun er velforberedt inden i ses, og dette sikrer, at du får en kompetent rådgvning og at i kommer omkring det væsentlige lige her og nu. Der kan derfor hurtigt skabes værdifulde livsforandringer for DIG og dette vil naturligvis smitte af på både din karriere og privatliv. 

Hvor stammer håndanalyse fra?

Håndanalysen bygger på 5000 års gamle kinesiske og indiske traditioner, hvor analyse af øjne, tunger, fødder altid har spillet en central rolle i diagnosticering af indre og ydre tilstande. Håndanalysen vandrede med handelsruterne op igennem Europa, hvor særligt sigøjnerne tog redskabet til sig og gav håndanalysen det mere alternative præg – nemlig håndlæsning. I USA er der oprettet et forskningsinsitut for håndanalysen, som kontinuerligt arbejder med kvantificering af hændernes data og med uddannelse af nye håndanalytikere. 

Hvordan når vi i mål?

Håndanalyse

Håndanalyse

Med erfaring og gode værktøjer guider håndanalytikeren dig igennem processen. Afhængig af dig som person og situationen vægtes den mest givende metode til en hurtig forandring og hjælpe dig til en forståelse af, hvordan du kan arbejde med dig selv.

Du finder din Håndanalytiker i oversigten her under

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrByTelefonwwwKort_data
Sonja Ramsøe - Ramsoe.dk
Mere infoSonja RamsøeSonja Ramsøe Håndanalytiker3230Græsted25214667wwwKort

FIND BEHANDLER
Find din behandler på Det Spirituelle Mødested

Find din behandler på Det Spirituelle Mødested. 

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews